Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vruća problematika

Kustić o izjavi predsjednika Hajduka koja je podigla veliku prašinu: "Iznenadilo me to, ne pridonosi smirivanju tenzija"

Predsjednik HNS-a Marijan Kustić gostovao je u Dnevniku Nove TV i govorio je o zaključcima kriznog sastanak između HNS-a, Dinama, Hajduk i policije…

Danas je u HNS-u održan sastanak između predsjednika Dinama, Hajduka i policije. Sastanak je inicirao Hrvatski nogometni savez nakon incidenta na autocesti u kojem su navijači Hajduk napali policiju.

gol expired Dinamo uzvratio predsjedniku Hajduka: "Krešimira Antolića usporedio je sa svinjom, to je vrijeđanje na osobnoj razini" divider

Predstavnici Dinamove Uprave Krešimir Antolić i Vlatka Peras nisu željeli davati izjave, a pred novinare je kratko stao predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić.

Predsjednik Hajduka upitan je da se očituje na izjave člana Dinmove Uprave Krešimira Antolića, koji je nakon derbija u Zagrebu i incidenata na autocesti žestoko napao Hajduk i njegove navijače:

Lukša Jakobušić o kritikama čelnika Dinama

"Neću to komentirati. Poslužit ću se onom starom narodnom poslovicom: Nikad se ne smijete hrvati sa svinjama jer ćete oboje završiti u blatu, ali samo svinja će u tome uživati", kazao je Lukša Jakobušić i tom izjavom podigao prašinu.

O zaključcima sastanka popričali smo s predsjednikom HNS-a Marijanom Kustićem, koji je večeras bio gost Dnevnika Nove TV. 

Nakon nekoliko sati sastanka čini se da niste uspjeli smiriti strasti između Dinama i Hajduka. 

„Tek poslije sam vidio izjavu predsjednika Hajduka Jakobušića, iako je na sastanku bio dogovor da će imati zajedničko priopćenje, da neće biti izjava poslije sastanka. To su usuglasili svi sudionici, tako su se dogovorili. Iznenadila me ta izjava, mislim da ne pridonosi nikakvom smirivanju tenzija, što mi kao čelnici Saveza i klubova trebamo raditi“, kazao je, među ostalim, Kustić.

Cijeli razgovor pogledajte u videoprilogu.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider