Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što se događa?

Potencijalno fenomenalna vijest za Dinamo: Glavna zvijezda Rusa nije bio ni na treningu ni u hotelu!?

Reporter Stipe Antonijević javio se u Dnevnik Nove TV s informacijama s posljednjih treninga Dinama i Krasnodara uoči njihove uzravne utakmice u šesnaestini finala Europske lige.

Dinamo i Krasnodar ovog četvrtka na Maksimiru se sastaju u uzvratnoj utakmici šesnaestine finala Europske lige, gdje Zagrepčani brane prednost od 3:2 ostvarenu u prvom dvoboju u Rusiji.

Oba sastava odradila su u srijedu navečer posljednji trening pred utakmicu, a sa svojim dojmovima se u Dnevnik Nove TV javio reporter Stipe Antonijević.

Dinamo je svoj posljednji trening odradio na pomoćnom igralištu Hitrec-Kacian jer je pola sata prije njih počeo trening gostiju iz Krasnodara na glavnom travnjaku.

Mamićeve slatke brige

Najvažnije informacije s posljednjeg treninga su da osim već najavljenih Franjića i Moharramija trener Zoran Mamić nema drugih izostanaka i imat će slatke brige za izabrati prvu jedanaestoricu.

Nekako je sve na strani Dinama, i atmosfera u momčadi i pobjednički niz od četiri utakmice unutar kojeg se nalaze i dvije praktički najvažnije utakmice za Dinamo ove sezone. Jasno, pričamo o pobjedi nad Osijekom u trenutku kad su bili bodovno izjednačeni na vrhu ljestvice HNL-a, a onda naravno i slavlje 3:2 protiv Rusa u Krasnodaru.

Možemo reći čak i da je Zoranu Mamiću na ruku išla odgoda derbija s Hajdukom jer je Splićane poharao koronavirus tako da su Modri imali punih sedam dana pripremiti se za ovaj uzvrat i nadamo se da će to također imali veliku ulogu u branjenju prednosti iz Rusije.

Gdje je Marcus Berg?

Krasnodar u puno lošijoj atmosferi dočekuje utakmicu. Naime, ne samo da nisu u natjecateljskom ritmu još od prosinca, ne samo da su izgubili od Dinama tu prvu službenu utakmicu u 2021. godini nego su još za vikend ispali i iz Ruskog kupa.

Bili smo prvih 10-ak minuta na treningu Krasnodara i uočili smo jednu potencijalno veliku nevolju za Ruse. Marcus Berg, njihov glavni napadač i najbolji igrač, nije bio na treningu, a iz izvora bliskih Dinamu saznali smo da se on nije niti pojavio u hotelu tako da postoji mogućnost da uopće ne zaigra. To bi bio zaista veliki hendikep za Krasnodar.

Ostaje nam samo poželjeti Dinamu da uspije obraniti prednost iz Rusije i evo, nakon što su čekali 49 godina na europsko proljeće, sada uspiju doći do njega po drugi put u dvije godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider