Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pale su suze i isprike

Sudac koji je oštetio Milan mislio je "da će ga Rebić zadaviti" pa otkrio što su poslije utakmice napravili Rossoneri

Milan je kiksao protiv Spezije poslije velike pogreške suca Marca Serre, a Ante Rebić i društvo su najprije poludili na njega pa mu se ispričali.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanski djelitelj pravde Marco Serra bio je u glavnoj ulozi velike pobjede Spezije protiv Milana 2:1 u 22. kolu Serie A. Poništio je regularan gol Milanu, poslije kojeg su Ante Rebić i njegovi suigrači poludili na njega, a nešto kasnije Spezija je zabila pobjedonosan gol.

Rebić je u 92. minuti namjestio gol Junioru Messiasu, ali baš kad je predao loptu igrač Spezije ga je rušio, a zbunjeni sudac ignorirao prednost, poništio gol i vratio loptu na mjesto prekršaja nad hrvatskim internacionalcem.

gol expired VIDEO Rebić primio suca za glavu nakon što je poništio Milanu gol za pobjedu divider

Bivši igrač Eintrachta zgrabio je suca za vrat pa za ramena, a zbunjeni Talijan morao se obraniti i od nasrtaja Rebićevih suigrača.

"Mislio sam da će me Rebić zadaviti, ali shvatio je da se taj šut može promašiti pa je pronašao razumijevanja za moju situaciju“, otkrio je potreseni sudac i dodao kako su se Milanovi igrači kasnije u svlačionici ispričali za ponašanje na travnjaku.

"Nisam sagledao cijelu situaciju i nisam vidio kako Messias dolazi iz drugog plana jer sam se koncentrirao samo na Rebića. Sjećam se kako sam kasnije pomislio da bi bilo dobro da promaši jer ću inače ja biti krivac. Tako je i ispalo“, rekao je i dodao kako se poslije utakmice u suzama ispričao igračima Milana.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider