Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dobio brojne poruke

Talijan oduševljen navijačima Hajduka: ''Vratio sam se jer nigdje nisam dobivao takvu podršku''

Marco Fossati vratio se u Hajduk, ovaj put kao slobodan igrač.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

HNK Hajduk je potvrdio kako je je postignut dogovor s 28-godišnjim veznim igračem Marcom Fossatijem koji je danas na Poljudu potpisao trogodišnji ugovor s Bijelima. Fossati stiže iz SS Monza 1912 bez odštete, a u budućnosti će u Hajduku nositi dres s brojem 6.

Marco je prošlu polusezonu igrao za Hajduk nakon što je stigao na posudbu iz Monze. Ukupno je za Bijele u drugom dijelu prošle sezone upisao 15 službenih nastupa.

Fossati je karijeru započeo u mlađim kategorijama Intera i Milana te je bio redoviti član mlađih uzrasnih kategorija reprezentacije Italije. U seniorskoj karijeri nastupao je za Latinu, Ascoli, Bari, Perugiu, Cagliari, Veronu i Monzu.

''Marco se u prošloj sezoni dokazao kao dodana vrijednost našoj momčadi te vjerujemo da će i sada podignuti kvalitetu ekipe. S njim ćemo dobiti na širini kadra, a njegova tehnika, nogometna inteligencija i borbeni karakter samo su dio karakteristika koje ga čine dobrim igračem. Također treba istaknuti njegove ljudske kvalitete i utjecaj na svlačionicu. Dolazi bez odštete i sigurno će podići nivo kvalitete u našoj momčadi. Imao je i ponude drugih klubova u ljetnom prijelaznom roku, ali sve ih je odbio te pokazao kako je Hajduk njegov prioritet'', istaknuo je sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

''Moj cilj i želja od prvog dana nakon završetka prošle sezone bio je upravo povratak ovdje. Tu se dobro osjećam i zaista sam sretan. Dobio sam brojne poruke navijača u proteklom razdoblju, u mojoj karijeri ovo je prvi put da dobivam toliku podršku i naklonost navijača te to mi je dalo još veći poticaj da se vratim. Želim na terenu dati sve od sebe da zajedno ponovimo sve dobro iz prošle sezone i siguran sam da ćemo biti jako dobri u prvenstvu. Momčad je vrlo dobra i mislim da smo sposobni za jako dobre stvari te da možemo ostvariti zacrtane ciljeve'', prvi su dojmovi Fossatija nakon povratka na Poljud.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider