Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
priznao da je lagao

Marcelo otkrio tajnu o Ronaldovu odlasku iz Reala i komentirao teške optužbe: "To je laž!"

Marcelo je otkrio nove detalje koji bacaju novo svjetlo na odlazak Ronalda iz Reala.

Galerija Marcelo i Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Marcelo slavi gol (Foto: AFP) Marcelo i Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) +3 Marcelo (Foto: AFP)

Brazilski nogometaš Reala Marcelo otkrio je nekoliko vrlo zanimljivih informacija u razgovoru za brazilski Esporte Interativo.

Posebno je zanimljiva izjava o odlasku Cristiana Ronalda iz Reala. Prema riječima Marcela, Ronaldo mu je tu informaciju otkrio na treningu uoči finala Lige prvaka protiv Liverpoola.

Nakon finala u kojem je Real osvojio treći uzastopni naslov prvaka Europe, Ronaldo je potresao nogometni svijet rekavši "da je bilo lijepo biti u Madridu". Nakon Marcelovih izjava, čini se da je Ronaldo već tada imao jasan plan o svojoj budućnosti.

''Rekao ti je prije finala? Onda si mi lagao'', uzvratila mu je novinarka Tatiana Mantovani, a Marcelo je priznao: ''Da, morao sam.''

Nije tajna da je Marcelo dobar prijatelj s Ronaldom, a povjerljivu informaciju čuvao je sve do ovog razgovora. Ronaldo je postao igrač Juventusa, a navodno je pozvao i Marcela da mu se tamo pridruži.

"To je spektakularan klub bogate povijesti, ali imam ugovor s Realom i volim živjeti u Madridu", rekao je Marcelo.

Međutim, nije isključeno da brazilski bek napusti španjolsku prijestolnicu. U posljednje vrijeme mladi Sergio Reguilon sve više ugrožava njegovu godinama nedodirljivu poziciju, a razlog pada Marcelove forme navodno je i višak kilograma.

"Po meni, to uopće nisu vijesti jer to su laži, mislim da to netko izmišlja kako bi mi naštetio kao profesionalcu. Nemoguće je igrati sa sedam kilograma viška", rekao je Marcelo, kojeg čeka borba za poziciju u bitnim utakmicama koje su pred Kraljevskim klubom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider