Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kraj jedne ere

Legenda Reala otkrila novinarima: "Odlazim. Bila je ovo moja posljednja utakmica"

Nakon 15 godina Marcelo odlazi iz Real Madrida s kojim je osvojio 19 trofeja.

Vinicius, Marcelo, Luka Modrić i Karim Benzema (Foto: Afp)

Pobjedom protiv Liverpoola (1:0) u finalu Lige prvaka, nogometaši Real Madrida zaključili su sezonu na najbolji mogući način, još jednim peharom. Bila je ovo posljednja utakmica za legendu kluba koja se nakon 15 godina oprašta od bijelog dresa.

"Bila je ovo moja posljednja utakmica u dresu Reala", otkrio je Marcelo novinarima u mix zoni nakon utakmice pa dodao:

"Emocije su brutalne. Iako je ovo bila moja posljednja utakmica, jako sam sretan. Nije ovo tužan dan za mene, odlazim sretan i zahvalan za sve magične noći koje sam proživio s ovim klubom", rekao je.

gol expired Modrić se oglasio na Instagramu i pobrao lovorike: Evo tko mu je sve čestitao divider

Poput kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luke Modrića, brazilski nogometaš je pet puta osvojio Ligu prvaka, a jednom je pehar podigao i kao kapetan Kraljevskog kluba.

"To je jako lijep trenutak. Kad postaneš kapetan, razmišljam samo o tome kako želiš podići pehar Lige prvaka. Postao sam prvi brazilski nogometaš koji je podigao ušati pehar, i to kao kapetan Reala", emotivno je zaključio brazilski nogometaš.

34-godišnji Brazilac je 15 godina nosio dres Reala i upisao 545 nastupa, 38 golova i 103 asistencije.To mu je donijelo čak 19 trofeja s klubom...

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider