Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
s kime se nalazi?

Bizarna svađa prijatelja na treningu Reala, zvijezde ''otkazale'' treneru: Perez otputovao u London

Sergio Ramos i Marcelo imali su manji okršaj na treningu Reala.

Marcelo i Sergio Ramos (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Madridska Marca otkrila je tamošnjoj nogometnoj javnosti kako se na treningu Reala ove subote dogodio jedan poprilično bizaran incident. Ništa strašno, ali opet dovoljno da nam pokaže kako je atmosfera u svlačionici daleko od idilične.

Na subotnjem treningu igrala se trening utakmica koju su predvodili Marcelo s jedne te Sergio Ramos s druge strane. Slavila je Brazilčeva ekipa, a on je to u svom uvijek vedrom duhu to burno proslavio. To se pak nije svidjelo Ramosu, koji mu je prigovorio, a između njih su morali stati i suigrači.

Nakon treninga brzo su sve izgladili, ali ipak je procurilo u medije. Zanimljivo, radi se o igračima koji su inače u vrlo dobrim odnosima i koji imaju istog agenta, Ramosova brata. Možda je Marcelovo inzistiranje na transferu malo naživciralo Ramosa.

Podsjetimo, Ramos se nakon ispadanja od Ajaxa ''zakačio'' s predsjednikom Florentinom Perezom, a na sastanku je natjerao i Isca da se ispriča suigračima.

Real je dan kasnije s uvjerljivih 4:1 slavio u Valladolidu i prekinuo niz od tri uzastopna poraza. Ramosa ni ovdje nije bilo zbog kartona, a Marcelo je ušao kao taktička zamjena umjesto Reguilona u 89. minuti utakmice.

No to nije sve, Marca piše kako su u svlačionici poremećeni odnosi između trenera i dijela starijih igrača. Isco i Gareth Bale nemaju preveliko mišljenje o Solariju, a daleko nisu ni Marcelo, Toni Kroos i Marco Asensio, koje je Argentinac već javno kritizirao.

Iz kluba danas nisu potvrdili da je Solari siguran, Perez je navodno otputovao u London, gdje žive Mauricio Pochettino i Jose Mourinho.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider