Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Naslijedio Modrića

Marcelo Brozović nominiran za prestižnu nagradu “The Best“ od strane FIFA-e: Nalazi se u odabranom društvu

Marcelo Brozović nalazi se na popisu 12 igrača nominiranih za “The Best“ nagradu FIFA-e.

Marcelo Brozović (Foto: Afp)

 Uži izbor za najboljeg FIFA-inog igrača u 2023. godine je otkriven. Na njemu je svoje mjesto našao i hrvatski veznjak Marcelo Brozović. Obožavatelji sada mogu glasati za svog kandidata za slavnu nagradu koji je Luka Modrić osvojio 2018. godine.

12 natjecatelja nominirano je na temelju njihovih postignuća od 19. prosinca 2022. do 20. kolovoza 2023. godine, pri čemu je svaki od nominiranih dobio priznanje za svoju kontinuiranu izvrsnost tijekom tog razdoblja.

Marcelo Brozović tako se našao u odabranom društvu. Uz njega tu su još Julian Alvarez, Kevin De Bruyne, Ilkay Gundogan, Erling Haaland, Rodri, Khvicha Kvaratskhelia, Kylian Mbappe, Leo Messi, Victor Osimhen, Decline Rice i Bernardo Silva.

Ivan Rakitić Rakitića ne zanimaju saudijski milijuni: “Za nastavak karijere nema boljeg mjesta od Seville“ divider

Hrvatskom reprezentativcu ovime je odano priznanje za njegove igre prošle sezone u kojima je bio jedan od ključnih igrača Hrvatske i Intera. S reprezentacijom je osvojio treće mjesto na Svjetskom prvenstvu, dok je s Interom igrao finale Lige prvaka.

The Best“ nagradu je već jednom osvojio Hrvat. 2018. godine ovu prestižnu FIFA nagradu podigao je Luka Modrić nakon senzacionalne klupske sezone i Mundijala u Rusiji.

U ovom izboru broje se i glasovi obožavatelja, a za Brozovića možete glasati OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider