Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kamera ga uhvatila

Trenutak ludila Brozovića prilikom izmjene, Spalletti imao što reći nakon utakmice

Luciano Spalletti ne može biti zadovoljan viđenim u subotnjoj utakmici Serie A protiv Crotonea.

Marcelo Brozović (Screenshot YouTube)

Nerazzurri su bez pobjede u osam kola Serie A, dok u svim natjecanjima nisu pobijedili već deset utakmica. Jedino su uspjeli slaviti protiv siromašnog Pordenonea, ali tek nakon jedanaesteraca. Crni je to niz Intera, koji nisu uspjele prodrmati ni rotacije u momčadi.

''Jasno je da me malo zabrinjava, jer ne vidimo mnogo poboljšanja ni nakon promjena. Moramo poraditi na pronalaženju rješenja kroz treninge kako bi dobili jasnu ideju kako napredovati'', rekao je nakon utakmice razočarani Spaletti.

Jednako nezadovoljan bio je i Marcelo Brozović, kojega su kamere uhvatile kako udara jaknu i druge predmete prilikom izlaska iz igre u 77. minuti. Brozović je bio asistent za jedini pogodak Intera, no evidentno ljutit prilikom odlaska na klupu.

''To mi se činilo normalnim. Ako igrač reagira, to je pozitivno, jer barem je pokazao nekakvu reakciju. Bio je ljut na stvari koje se nisu odvile po planu, kao što je rezultat, a možda i izmjena, ali to nije nešto na što ću obratiti pažnju'', zaključio je Spalletti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider