Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Hrvat je vječan"

Španjolci se klanjaju Modriću: "Izbrisao je Barcu s mape, kad jednom krene, nemoguće ga je zaustaviti"

Real Madrid pregazio je Barcelonu 4:0, a još jednom zapaženu ulogu u derbiju odigrao je Luka Modrić.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić blistao je na još jednu povijesnu noć Kraljevskoga kluba, njegov Real sredio je Barcu 4:0 u uzvratu i otišao u finale Kupa kralja, a Vatreni maestro ponovo je bio među najboljima na terenu.

Bio je ključan čovjek pri prvom golu Karima Benzeme na utakmici, kojim je Kraljevski klub preuzeo uzde sinoćnjeg El Clasica, a uz tu asistenciju ponovo je bio bezgrešan pri dodavanju te je stigao pokriti sve rupe i u obrani.

Karim Benzema Čudesni Benzema zabio svoj prvi hat-trick Barceloni za veliki preokret i finale Kupa divider

Modrić je vječan

Tiražna madridska Marca jutros mu je servirala nekoliko hvalospjeva na svojim stranicama:

"Kroos i Modrić su vječni, Nijemac i Hrvat izbrisali su Barcu s mape… Karim Benzema zabio je sjajan gol, ali remek-djelo od akcije krenulo je upravo od Luke Modrića. Njegova minijatura i dodavanje koje je Benzema poentirao bili su potez utakmice", piše Marca.

Luka Modrić VIDEO Real vratio Barci s kamatama! Pogledajte Modrićevu asistenciju za ključan gol u El Clasicu divider

U drugom dijelu izašao je najbolji Modrić

"U drugom poluvremenu iz tunela je izašla najbolja verzija Luke Modrića, koji je u 38. godini ponovo dokazao da je vječan jer je fizički i tehnički uništio sve Barcine veznjake. Kad jednom krene, nemoguće ga je zaustaviti. Real mu još nije produljio ugovor, ali to bi se trebalo dogoditi po inerciji jer se klub neće moći samo tako riješiti jednog od najboljih veznjaka u povijesti uopće."

Modrić je za svoju predstavu dobio visoku osmicu od Marce:

"Bio je glavni u stvaranju magije u posljednjoj trećini terena. U prvom dijelu rijetko ga se moglo vidjeti jer Real nije imao loptu, ali je zato pri drugom golu Reala na susretu skinuo svoj mađioničarski šešir, nametnuo svoj zakon, a onaj potez za 2:0 je iz filma."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider