Diego Maradona brusi svoje trenerske vještine u meksičkoj drugoj ligi (Ascenso MX), gdje je na pragu osvajanja naslova u Aperturi. Maradona je prije dva dana uveo svoju Sinalou u finale doigravanja, gdje ga čeka Atletico San Luis.

Nakon prolaska u finale Maradona je pristao dati nekoliko izjava za meksičku televiziju. Kada se video pojavio na društvneim mrežama, postao je apsolutni hit.

Novinara je zanimalo kako Maradona vidi kvalitetu nogometa u meksičkoj drugoj ligi. Kada je otvorio usta, počelo je 10-sekundno stenjanje. Trebate pogledati, odnosno poslušati, jer nema smisla riječima opisivati ono što je izašlo iz Maradone.

Povijest legendarnog Argentinca s raznoraznim opijatima je poduža, pa ne čudi da su se mnogi odmah pozvali na to da ponovno nešto koristi.

Podsjetimo samo na njegovo stanje sa Svjetskog prvenstva kada je morao biti prebačen u bolnicu jer je kolabirao na tribinama. Vjeruje se da je uzrok bila kombinacija droge i alkohola.

Više i ne brojimo njegove ispade kao trenera Sinaloe, ali vrijedi spomenuti posljednji prije ovog, kada je za vrijeme utakmice koristio mobitel, slušao poruke i uopće nije obračao pažnju na utakmicu u kojoj se igrala sama završnica.