Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
scene obilaze svijet

Maradona ima novi klub: Dočekala ga potpuna ludnica i motorne pile, izgleda poprilično zabrinjavajuće

Maradona je preuzeo novi klub, a predstavljanje se pretvorilo u pravi spektakl.

Galerija Diego Maradona (Foto: AFP) Diego Maradona (Foto: AFP) Diego Maradona (Foto: AFP) Navijač s motornom pilom (Foto: Screenshot)

Diego Maradona postao je novi trener Gimnasia y Esgrime, trenutačno posljednjeg kluba argentinske Superlige s jednim bodom iz pet utakmica.

Maradonin zadatak bit će spašavanje kluba od ispadanja, a navijači očito vjeruju da je legendarni nogometaš pravi čovjek za taj posao.

Dočekao ga je pun stadion i euforija, koju je jedan navijač odlučio pojačati – motornom pilom. Kamere su uhvatile navijača kako ispred stadiona pjesmu i navijanje, na tipično argentinski strastveni način, pojačava zvucima ''motorke''…

Kečkeš prognozira utakmicu u Azerbajdžanu Prognoza za današnju utakmicu Vatrenih: Opet dvojka, a nama trojka! divider

Vidjet ćemo kako će se Maradona snaći na klupi, ali dojam je da ne izgleda baš najbolje. Teško je ne primijetiti kako se otežano kreće i govori; trebala mu je pomoć da zauzme mjesto ispred mikrofona na press-konferenciji, dok ga je po travnjaku vozio automobil.

Kada je dobio mikrofon u ruke, također je bilo primjetno da mu je govor predstavljao popriličnu muku. Nakon nedavnih zdravstvenih problema možda bi bilo najbolje da je izbjegao ovaj posao, ali čini se da Maradona jednostavno nema mira, pa je čak i zapjevao s navijačima.

Kada se sve zbroji, pravo ludilo na argentinski način…

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider