Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Drugi gol na utakmici

VIDEO Bizarna situacija u Italiji: Upisao se u strijelce nakon što je izašao iz igre? Evo o čemu se radi

Samporia je pobijedila Genou s 3:1 i tako im zakomplicirala borbu za ostanak.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U gradskom derbiju 17. kola talijanske Serie A nogometaši Sampdorije svladali su Genou sa 3:1 i tako osvojili velika tri boda.

Sjajnu utakmicu odigrao je Manolo Gabbiadini koji je zabio dva pogotka, a posebno bizaran bio je onaj u 76. minuti susreta za 3:0. 

Nakon što su oduzeli loptu na sredini terena, nogometaši Sampdorije pokrenuli su brzi kontranapad preko Francesca Caputa koji šalje povratnu loptu za dvostrukog strijelca, a njegov udarac na putu do gola mijenja smjer i tako vara golmana Genoe, Salvatorea Sirigua

Međutim, pogodak je prvo poništen zbog zaleđa u začetku akcije, a sucima u VAR sobi trebalo je čak nekoliko minuta da razjasne je li sve bilo po pravilima.

U tom trenutku trener domaćeg sastava odlučio se na zamjenu. Iz igre je izvadio upravo strijelca pogotka Gabbiadinija, a uveo Verrea.

Bizarnu situaciju možete vidjeti OVDJE.

Dok je trajala VAR provjera Gabbiadini je samo stajao sa strane i čekao konačnu odluku glavnog suca utakmice. Nakon što je pregledao snimku, sudac je poništio prvobitnu odluku i dodijelio pogodak talijanskom nogometašu.

S ovom pobjedom Sampdorija je skočila na 14. mjesto prvenstvene tablice, dok se Genoa nalazi u crvenoj zoni, tek su na 18. mjestu Serie A.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider