Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bolesna prijetnja

Manijak prijeti Maguireu: "Postavio sam ti tri bombe u kuću, napusti United ili ću ih aktivirati"

Luđak prijeti kako će raznijeti kuću Harryju Maguireu ne napusti li klub u sljedeća 72 sata.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Histerija koja vlada oko kapetana Manchester Uniteda Harryja Maguire dosegnula je novi vrhunac, manijakalni navijač Crvenih vragova navodno je postavio tri bombe u njegov dom i dao mu 72 sata za napuštanje kluba ili će ih aktivirati!

Uplašena omražena zvijezda Uniteda je u šoku poslije dobivene prijetnje i privremeno je preselio kod suigrača, a njegova zaručnica Fern Hawkins i dvije kćerke skrivene su na tajnoj lokaciji poslije bolesne prijetnje koju su dobili.

gol expired Paul Pogba u teškom porazu protiv Liverpoola vjerojatno posljednji put navukao dres Manchester Uniteda divider

Detonirat će sve tri naprave, ako...

Prijetnju je dobio njegov agent na e-mail, a u njemu manijak prijeti kako će detonirati sve tri naprave, ne ispoštuje li Maguire njegove uvjete i njegov rok.

Engleski reprezentativac igrao je utakmicu protiv Liverpoola u utorak, a prijetnja je stigla dan kasnije dok je bio na treningu u Carringtonu. Čim je dobio prijeteću poruku, napustio je kamp kako bi bio sa zaručnicom i kćerima.

gol expired Na klupu Uniteda sjeda multimilijunaš! Bio je bogat i prije nogometa, njegova obitelj je jedna od najbogatijih u Nizozemskoj divider

Policija je pretražila kuću i navodno nije pronašla ništa, ali Maguire je svejedno odlučio pojačati osiguranje u svojoj kući i postavlja novi nadzorni sustav te će angažirati čuvare.

Tablica Premier lige

 

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider