Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pojačanje za sljedeću sezonu

Manchester United pokušava dovesti zaboravljenog igrača rivala

Manchester United u svoje redove želi dovesti Masona Mounta za 65 milijuna eura tvrde engleski mediji.

Erik Ten Hag (Foto: Afp)

Engleski reprezentativac Mason Mount na meti je mnogih klubova, ponajviše Chelseajevih rivala iz Premier lige.

Nakon sezone za zaborav, kako individualno, tako i klupski Mount je postao igrač kojeg mnogi klubovi žele vidjeti u svojim redovima. Od prije je već poznat interes Liverpoola koji se morao pomiriti s time da nema dovoljno novca za Judea Bellinghama, a Mounta vide kao idealnu zamjenu za njega.

Sada im se u utrku za engleskog veznjaka pridružio i Manchester United.

Mount koji je dijete Chelseaja sljedeće sezone ulazi u posljednju godinu svoga ugovora, a do potpisivanja novog još uvijek nije došlo. Problem je nastao kada je veznjak tražio istu plaću koju ima njegov kolega Reece James, što su u klubu odbili.

Iza igrača je sezona prepuna ozljeda u kojoj nije uspio nastaviti prošlogodišnju dobru formu, kada je pod Tuchelom bio jedan od ključnih igrača kluba. 24-godišnjak je u drugom dijelu sezone pao u drugi plan dolaskom mnogih pojačanja u klub.

Njegova vrijednost procjenjuje se na 75 milijuna eura, a u Unitedu se nadaju kako će ga dobiti ipak nešto jeftinije, izvještavaju engleski mediji.

Ten Hag očito je spreman pojačati vezni red, dok je remont u obrani već počeo. Dolazak Koreanca Kima već je praktički dogovoren, isto kao i rastanak sa ponekim igračima koji nisu opravdali sredstva za koja su plaćeni.

Chelsea se trenutno nalazi u turbulentnom razdoblju stoga treba pričekati kraj sezone i dolazak stalnog trenera Mauricia Pochettina. Jedan od najvažnijih poteza koji će Argentinac morati napraviti je redukcija prekobrojne svlačionice, a u tim križanjima tek treba vidjeti hoće li sljedeće sezone Mount biti dio Bluesa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider