Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mogli bi puno zaraditi

Nije dugo trebalo čekati: Nevjerojatna ponuda za čudo od djeteta, zainteresirani i Juve i PSG

Mladi engleski reprezentativac Jadon Sancho (18) postao je prava senzacija europskog nogometa nakon niza odličnih igara u dresu Borussije Dortmund. I bilo je samo pitanje trenutka kada će ga engleski velikani pokušati vratiti na Otok.

Jadon Sancho (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Prema pisanju engleskih novina, Manchester United je spreman ponuditi Borussiji čak 85 milijuna eura kako bi na Old Trafford doveo ''klinca'' koji je igrao za Manchester City, a u kolovozu 2017. preselio u Dortmund.

Sancho, koji je proglašen jednim od najvećih engleskih talenta, nije želio potpisati ugovor za City zbog prevelike konkurencije u klubu. Premda su mu Građani nudili odličan ugovor, Sancho je za 10 milijuna eura odštete preselio u Borussiju. I pogodio. U dresu vodeće momčadi Bundeslige igra sjajno. U 29 nastupa zabio je osam golova uz 13 asistencija.

Najbrži je igrač Borussije Dortmund ove sezone, a na jednoj utakmici mu je izmjerena brzina od 34,6 km/h. Odličnim igrama izborio se i za mjesto u engleskoj reprezentaciji.

Englezi navode kako su za njegove usluge zainteresirani i Juventus, te PSG. No, pitanje je hoće li Borussija samo tako pustiti igrača koji je nedavno produžio ugovor do 2022. godine.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider