Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Imali ga na pladnju

Kakav gaf ManUtd-a: Odbio potpisati jednog od najtraženijih igrača današnjice zbog nevjerojatnog razloga

Manchester United je odbio priliku da potpiše Matthijsa de Ligta zbog zabrinutosti u njegovu težinu.

Matthijs de Ligt (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Kako piše ''Daily Mail'', Manchester United je odbio priliku da potpiše Matthijsa de Ligta jer im je rečeno da će postati predebeo.

Stoper Ajaxa danas je na meti nekoliko europskih divova nakon vrhunske sezone u kojoj je njegova momčad po prvi put od 1997. godine igrala polufinale Lige prvaka. I ne samo to, De Ligt je kapetan te momčadi i njezin ponajveći oslonac.

Za De Ligtove usluge zainteresiran je i Manchester United, uz velike poput Barcelone i Liverpoola, ali malo je poznato kako su Crveni vragovi prošle sezone propustili potpisati 19-godišnju senzaciju zbog zabrinutosti u njegovu težinu.

Cristiano Ronaldo i Matthijs de Ligt (Foto: AFP) Katalonci već slave: Barcelona osigurala još jedno veliko pojačanje divider

Unitedov skaut za Nizozemsku, Marcel Bout, preporučio je De Ligta upravi kluba nakon što ga je pažljivo promatrao za Ajax i Nizozemsku. Međutim, Bout je upozorio United da je De Ligtov otac bio pretežak i predvidio da će mlada zvijezda naići na slične probleme u svojoj karijeri.

De Ligt je prošle sezone bio glavna Mourinhova obrambena meta, ali je uprava Uniteda stavila veto na taj potez, smatrajući da će nadareni Nizozemac s vremenom izgubiti brzinu i moć.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider