Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Epska greška Uniteda

Mogli su dovesti zvijezdu Reala, ali su odustali jer ima preveliku glavu

Danas je jedan od ključnih igrača Reala, a lako je to mogao postati u Manchester Unitedu. No, presudila je bizarna (ne)stručna procjena skauta Uniteda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Francisco Roman Alarcan Suarez, poznatiji kao Isco, danas je jedan od najboljih igrača Reala, a zajedno s Modrićem, Kroosom i Casemirom čini vjerojatno najbolju veznu liniju Europe, što je priznao i Jose Mourinho rekavši da ''tako nešto ne postoji u Premierligi.''

Isco je zbog svog atraktivnog stila igre jedan od najomiljenijih igrača današnjice, a Real s njim u sastavu ne gubi gotovo nikad. Zadnju prvenstvenu utakmicu s njim na terenu izgubili su još u veljači 2016. godine, a krajem prošle sezone bio je jedan od najvažnijih igrača u osvajanju duple krune – naslova europskog i španjolskog prvaka.

Isco je danas jedna od najvećih zvijezda Reala, ali malo je nedostajalo da završi u Manchester Unitedu. ESPN otkriva kako je pred sam kraj ere Alexa Fergusona skautska služba dobila zadatak procijeniti tada 21-godišnjeg talentiranog igrača Malage.

Danas u Unitedu vjerojatno čupaju kosu zbog njihova izvještaja. Skauti su napisali da je Isco ''dobar, ali nedovoljno brz te da mu je glava prevelika u odnosu na tijelo.''

Isco je na kraju završio u Realu za 30 milijuna eura. Za usporedbu, isti je novac Manchester City isplatio za Iscova bivšeg suigrača Danila, rezervnog beka i veliki promašaj Kraljevskog kluba. Ovakve ''stručne'' procjene engleskih skauta mogle bi biti jedan od razloga zašto engleski klubovi, iako troše astronomske iznose na pojačanja, kvalitetom kasne za najboljim europskim momčadima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider