Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
CRVENI VRAGOVI PRELOMILI

Manchester United nema namjeru pustiti Ronalda, no Portugalac ima bitan uvjet za ostanak

Eric ten Hag i vodstvo Manchester Uniteda žele Cristiana Ronalda vidjeti u momčadi za iduću sezonu.

Cristiano Ronaldo (Foto: Afp)

Čini se kako su posljednje priče o Cristianu Ronaldu, odnosno o njegovom napuštanju Manchester Uniteda zapravo samo plod igrica njegovih agenata, koji pokušavaju napraviti ono što smatraju najboljim za karijeru 37-godišnjeg nogometnog velikana.

Naime, iz Manchester Uniteda su se napokon javili i izjavili kako nemaju namjeru pustiti Ronalda, odnosno da ga vide kao dio momčadi za iduću sezonu. To je stav i trenera Erica ten Haga, unatoč tome što se vjerovalo kako će on pokušati riješiti se Portugalca jer njegov stil nogometa ne odgovara onome što novi menadžer Crvenih vragova traži. No, očito ima ideju kakvu mu ulogu namijeniti.

Ronaldo želi jaču momčad

Ovo sve gore navedeno potvrdio je Sky Sports, ali i Fabrizio Romano, koji ima neke dodatne informacije. Naime, Ronalda je agent Jorge Mendes već ponudio Bayernu i Chelseaju, neovisno o tome kakav je stav njegovog aktualnog kluba.

Romano isto tako otkriva da Ronaldo nema ništa protiv ostanka u Manchester Unitedu, ali da želi vidjeti aktivnost na tržištu, odnosno smatra kako se momčad u potrazi za boljim rezultatima mora pojačati.

Odabir Ten Haga Ronaldo je pohvalio, izjavivši kako mu je potrebno dati vremena, ali i kako klub treba ispuniti neke njegove zahtjeve.

Ronaldo se prošle sezone vratio u United, klub gdje je postigao svjetsku slavu prije odlaska u madridski Real te je u 30 utakmica postigao 18 pogodaka. Ipak, performanse njegovih suigrača su pale u odnosu na sezonu ranije i United je završio tek na šestom mjestu ljestvice, u finišu sezone potvrdivši nastup u Europskoj ligi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider