Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ibra opet zabio

ManU pregazio aktualnog prvaka: Mourinho ima novog ''španera''

U posljednjem susretu 24. kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester United je na gostovanju pobijedio aktualnog prvaka Leicester City 3-0.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

United je rutinski stigao do pobjede golovima Henrika Mhitarjana (42), Zlatana Ibrahimovića (44) i Mate (49). Pritom je sjajnu utakmicu odigrao Mhitarjan, koji je upisao sjajan pogodak i asistenciju.

Bila je to već 15. uzastopna utakmica ''Crvenih vragova'' bez poraza u prvenstvu, dok je aktualni prvak upisao četvrti uzastopni poraz, a već pet utakmica u nizu ''lisice'' nisu postigle pogodak.

U prvom nedjeljnom susretu Manchester City je pobijedio Swansea City 2-1, a pobjednički pogodak postigao je Gabriel Jesus u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Mladi 19-godišnji Brazilac zabio je i prvi gol na utakmici u 11. minuti, a rezultat je izjednačio Islanđanin Gylfi Sigurdsson u 81. minuti.

Na ljestvici vodi Chelsea s 59 bodova, a na drugom mjestu je Tottenham s 50 bodova, dok je City skočio na treće mjesto s 49 bodova. Arsenal je na četvrtom mjestu s 47, a slijedi Liverpool s 46 bodova, te Manchester United s 45 bodova.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider