Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ples milijuna kreće

Mourinho izdao "nalog"? Želi Kovačića već ove zime!

Manchester United još je jedan u nizu zainteresiranih klubova za usluge Matea Kovačića.

Lionel Messi i Mateo Kovačić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Jose Mourinho i dalje nije zadovoljan svojom momčadi, odnosno brojem i kvalitetom igrača s kojima raspolaže. Manchester United je drugoplasirani sastav engleske Premierlige, ali je daleko iza vodećeg Cityja koji ima 11 bodova prednost otkako je slavio prošlog vikenda na Old Traffordu.

Pred Unitedom i Mourinhom je zimski prijelazni rok, u kojem će sigurno biti aktivni. Jedan od igrača za koje je Mourinho zainteresiran je hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić. Veznjak Reala ne dobiva prečesto priliku kod francuskog stručanjaka Zinedinea Zidanea, pa neki vjeruju da bi to mogao biti okidač da napusti Kraljevski klub.

Međutim, Zidane je već u nekoliko navrata rekao da računa na našeg igrača, a Kovačić je sam izjavio da nema namjeru napustiti Madrid, jer želi postati važniji dio prve momčadi. Uostalom, njega je osobno Luka Modrić predložio šefu kluba Florentinu Perezu, koji ga je doveo na ljeto 2015. godine iz Intera za 28 milijuna eura. Previše je tu činjenica koje sugeriraju da je Kovačićev odlazak iz Reala realan, barem ne u zimskom prijelaznom roku.

Osim Uniteda za hrvatskog reprezentativca zainteresiran je i Juventus, no oba su kluba spremna dati "samo" 30 milijuna eura, odnosno svega dva više od onog što je Real dao za njega Interu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider