Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Cijena raste i do 70 milijuna

Solskjaer je oduševljen njime, ali ManUtd će morati izdvojiti minimalno 50 milijuna funti

Manchester United će morati platiti najmanje 50 milijuna funti kako bi potpisao desnog beka Aarona Wan-Bissaku, prenosi Sky Sports.

Aaron Wan-Bissaka (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Ole Gunnar Solskajer oduševljen je desnim bekom Crytsal Palacea Aaronom Wan-Bissakom, kojeg bi već od iduće sezone volio imati na Old Traffordu.

Međutim, Crystal Palace se ne želi samo tako riješiti jednog od najperspektivnijih igrača nakon sjajne sezone na Selhurst Parku. Barem ga ne žele prodati jeftino, pa je tako klub procijenio Wan-Bissaku na 70 milijuna funti.

Doduše, United možda neće morati toliko platiti, ali Palace neće prihvatiti ništa manje od 50 milijuna funti. Smatra se kako je mladi engleski reprezentativac jedan od najboljih desnih bekova u zemlji i tko god ga želi dovesti u svoje redove, morat će izdvojiti popriličan iznos.

Crystal Palaceu na ruku ide i činjenica da Wan-Bissaka pod ugovorom do 2022. godine pa ne osjeća nikakav pritisak da proda jednog od svojih najboljih igrača.

Jan Oblak (Foto: AFP) Jedan od najboljih vratara svijeta želi u Premierligu, preferira klub za koji navija od djetinjstva divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider