Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Lažna obećanja''

Jedan od najboljih vratara svijeta želi u Premierligu, preferira klub za koji navija od djetinjstva

Vratar Atletico Madrida Jan Oblak navodi ''lažna obećanja'' kao razlog zbog kojeg želi napustiti Wanda Metropolitano i zaigrati u Premierligi.

Jan Oblak (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Jan Oblak je potpisao za Atletico Madrid 2014. godine, kada je stigao iz Benfice te upisao ukupno 208 nastupa za madridski klub, skupivši čak 117 utakmica bez primljenog gola. Impresivan je to podataka, a danas ga se smatra jednim od najboljih vratara svijeta.

Prema izvorima ESPN-a, 26-godišnjak je ranije ove godine potpisao produljenje do 2023. godine, ali kako brojne zvijezde napuštaju klub, uključujući i Antoinea Griezmanna, navodno razmišlja o sličnom scenariju.

Već se spominje kako je za njegove usluge ozbiljno zainteresiran PSG, jer Gianluigi Buffon napušta klub nakon samo jedne sezone u Parizu. Francuski prvak se interesirao i za Unitedovog Davida De Geu, ali sada su se očito promijenili prioriteti.

Međutim, kako je Oblaku veliki navijač ManUtd-a još od djetinjstva, njegova željena destinacija je Old Trafford, unatoč tome što iduće sezone ne bi igrao Ligu prvaka, ali prije toga mora doći do dogovora klubova.

Ivan Perišić (Foto: AFP) United odbio Ivana Perišića: Crveni vragovi odustali, ali ima još zainteresiranih za našeg reprezentativca divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider