Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
i dalje želi u premierligu

United odbio Ivana Perišića: Crveni vragovi odustali, ali ima još zainteresiranih za našeg reprezentativca

Manchester United ne želi više u svojim redovima Ivana Perišića.

Ivan Perišić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Ivan Perišić neće postati član Manchester Uniteda, ako je vjerovati tamošnjim medijima, koje prenosi Football Italia. United je navodno odbio ponudu Intera, koji je za Romelua Lukakua ponudio novac i Ivana Perišića. Kako prenose engleski mediji, Manchester United nije više zainteresiran za usluge hrvatskog reprezentativca.

Antonio Conte, koji je prije nekoliko dana preuzeo kormilo Intera, veliki je obožavatelj belgijskog napadača i želio ga je dovesti u svoje redove još dok je sjedio na klupi Chelseaja. Sada je odlučan da to napravi na klupi Intera, kojem očajnički treba jedna prava devetka, kojoj u posljednje vrijeme ne cvjetaju ruže u dresu Crvenih vragova.

Perišić je, prema pisanju talijanskih medija, i dalje zainteresiran za odlazak u Englesku, ali za sada nema konkretnih ponuda. U siječnju su bili zainteresirani Arsenal i Tottenham, ali je sve propalo nakon što ga se Inter nije želio odreći.

Kada bi realizirao transfer, Perišić bi postao tek četvrti hrvatski reprezentativac u engleskoj Premierligi. U najvišem rangu engleskog nogometa već se nalaze Mateo Kovačić, Dejan Lovren i od iduće sezone Lovre Kalinić, čija je Aston Villa zaradila promociju u Premierligu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider