Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jedan od najboljih

City kreće po novo veliko pojačanje: Guardiola zapeo, u Realu ne žele ni trepnuti

Manchester City želi dovesti jednog od stožernih igrača Kraljevskog kluba.

Raphael Varane (Foto: Afp)

U Manchester Cityju iščekuju što će biti s njihovom žalbom koju su uputili Međunarodnom sportskom sudu (CAS), ali ne žele dozvoliti da ih to omete u njihovim planovima za pojačavanje momčadi.

UEFA ih je, podsjetimo, izbacila na dvije godine iz europskih natjecanja zbog kršenja financijskog fair-playja i ako ta odluka ostane na snazi bit će to strašan udarac za klub s Etihada.

Međutim, u Cityju su uvjereni da će im žalba uspjeti pa su okrenuti dovođenju pojačanja, a Englezi pišu kako je Pep Guardiola rekao čelnicima Građana da kupe Raphaela Varanea.

gol expired Stari lisac ima veliki plan: Dvije prekrižene zvijezde Reala na putu za - Liverpool divider

Francuski reprezentativac iz Real Madrida jedan je od najboljih stopera svijeta, a k tome tek ulazi u najbolje igračke godine (krajem ovog mjeseca će proslaviti 27. rođendan).

Uz sve to, Varane je među stožernim igračima Reala, ugovor mu vrijedi još dvije godine i Kraljevski klub nema baš nijedan razlog zbog čega bi se odlučio na njegovu prodaju. Uostalom, samome igraču je u Madridu izvrsno, tamo je već devet godina.

Transfermarkt Varaneovu tržišnu vrijednost procjenjuje na 80 milijuna eura, a najmanje toliko (vjerojatno i više) bi morao iskrcati City. Englezi su na to spremni, ali na Santiago Bernabeuu ne žele niti trepnuti na ovu priču...

Raphael Varane Raphael Varane (Foto: Afp)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider