Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
OPET TA SPORNA RUKA

Manchester City u završnici izborio finala FA Cupa, no je li Chelsea zakinut za čisti kazneni udarac!?

Manchester City upisao je pobjedu nad Chelseajem rezultatom 1:0, u prvom susretu polufinala FA Cupa.

De Bruyne i Chalobah (Foto: Afp)

Vrlo zanimljivu i sadržajnu utakmicu ponudili su Manchester City i Chelsea u polufinalu najstarijeg nogometnog natjecanja na svijetu. 

Utakmicu u kojoj je City slavio 1:0, pogotkom Bernarda Silve u 84. minuti. No, daleko je to od lako ostvarene pobjede.

Umorni od Lige prvaka te demoralizirani zbog nesretnog ispadanja, igrači Građani došli su na susret protiv izuzetno motiviranog Chelseaja, koji je u još jednoj katastrofalnoj sezoni tražio nadu u trofej.

Što je više ruka, a što ne?

I nisu bili daleko, može se ček reći da su imali bolje prilike, no nisu ih iskoristili te su tako ostali bez prilike ovu sezonu ipak učiniti podnošljivom.

Ipak, teško će zaboraviti jedan detalj koji se dogodio u 54. minuti susreta, kad je Chelsea, po mnogima potpuno opravdao tražio kazneni udarac.

Cole Palmer izveo je slobodan udarac, a lopta je u živom zidu dirala ruku Jacka Grealisha. Nogometaši Bluesa tražili su kazneni udarac, no Michael Oliver ostao je nijem te se utakmica nastavila.

Na kraju znamo kako je završila, ali isto tako znamo i da će teško navijači londonskih plavih, kao i njihovi igrači koji, neće lako zaboraviti tu spornu situaciju.

Mi se uistinu opet pitamo što je više kažnjivo igranje rukom, a što ne, a vi sami možete donijeti svoj sud klikom OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider