Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ARAPSKI NOVAC JE SPREMAN

Spremaju se dva bogata transfera: City dovodi konkurenciju Kovačiću, PSG odabrao napadača!?

Danas bi dva nogometna bogatuna mogla odraditi velike poslove na polju pridošlica u klub.

Matheus Nunes i Bruno Fernandes (Foto: Afp)

Manchester City i PSG klubovi su za koje smo navikli da su vrlo aktivni na polju ulaznih transfera pa ništa puno drugačije nije ni ove sezone.

No, čini se da su nešto ostavili i za sam kraj prijelaznog roka, odnosno oba kluba namjeravaju ojačati ono što im na papiru izgleda kao najmanje pokrivene pozicije.

PSG napokon riješio pitanje napadača?

Kako javljaju mediji i insajderi, PSG je spreman danas poslati službenu ponudu od 80 milijuna eura za dovođenje napadača Randala Kolo Muanija.

Napadač Eintrachta te tragičar finala Svjetskog prvenstva u Katru (promašio posljednju priliku utakmice) iza sebe ima sjajnu sezonu. U 46 utakmica upisao je 23 pogotka i 17 asistencija, a povratak u Francusku svakako mu je želja.

Ako se ovo ostvari, klub iz Frankurta bit će veliki dobitnik, budući da su Muanija prije samo godinu dana doveli iz Nantesa bez odštete. 

Kovačić će se morati boriti za minute

Što se tiče Manchester Cityja, oni su potrošili 200 milijuna eura na Joška Gvardiola, Matea Kovačića i Jeremyja Dokua, no spremni su na još jedan bogati transfer.

Zabrinuti sve većim izostancima Kevina De Bruynea, ali i odlaskom Ilkaya Gundogana iz kluba, u Cityju bi jako voljeli vidjeti još jednog središnjeg veznog igrača.

Glavni kandidat je nogometaš Wolvesa Matheus Nunes. Za njega je City već ponudio 60 milijuna eura, što je odbijeno, no čini se da će danas na Molineaux sletjeti nova ponuda, ona koja bi trebala zadovoljiti apetite.

Tako bi izravnu konkurenciju trebao dobiti Mateo Kovačić, koji zasad igra sjajno, no Guardiola svakako želi pojačati konkurenciju, ali i broj vlastitih opcija.

Nunes također nije dugo u svojoj trenutnoj momčadi. Doveden je prošlog ljeta iz lisabonskog Sportinga za klupski rekord od 45 milijuna eura te se vrlo brzo prometnuo u ponajboljeg igrača Wolvesa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider