Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Glavobolje za Pepa

Man City okrenuo Bayern i izgubio veliko pojačanje, debi nove Barcine zvijezde

Manchester City pobijedio je Bayern 3:2 na američkoj tureniji, ali ozlijedio se Riyad Mahrez.

Riyad Mahrez (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Manchester City završio je američku turneju pobjedom u pomlađenom sastavu nad Bayernom od 3:2. Utakmica se igrala u Miamiju, na Hard Rock Stadimu, okupilo se ok 29,195 gledatelja.

Bayern je poveo 2:0, ali City je sa šestoricom tinejdžera u sastavu preokrenuo dvama golovima Bernarda Silve, koji je ušao umjesto ozlijeđenog Riyada Mahreza, najnovijeg pojačanja Građana, te golom Lukasa Nmechaa.

Mahrez je morao izaći s travnjaka nakon samo 27 minuta igre, čini se da je ozlijedio gležanj. Spekulira se da neće biti na raspolaganju Pepu Guardioli na tradicionalnom otvaranju engleske sezone sljedeće nedjelje u Community Shieldu protiv Chelseaja, a tek će se vidjeti hoće li biti spreman za početak nove sezone Primerlige.

Mahrez ozlijeđen

„Možda i nije tako veliki problem, vidjet ćemo“, kazao je Guardiola nakon utakmice i poveo svoju momčad natrag u Englesku.

Bayern je došao u vodstvo golom Meritana Shabanija na asistenciju Rafinhe. Na 2:0 povisio je Arjen Robben kojem je asistirao Franck Ribery.

Od preostalih sinoćnjih utakmica na International Champions Cupu, Chelsea je i Nici pobijedio Milan 5:4 nakon jedanaesteraca, u regularnom dijelu bilo je 1:1.

Chelsea je poveo golom Pedra u 8. minuti, izjednačio je Roberto Gagliardini na početku drugog dijela. Liverpool je s 4:1 slavio protiv Manchester Uniteda u Detroitu.

Debi Malcoma

Barcelona je u Los Angelesu pobijedila na jedanaesterce 5:3 Tottenham, nakon što je u regularnom dijelu bilo 2:2.

Barca je u prvom dijelu povela golovima El Haddadi i Arthura, izjednačili su u drugom poluvremenu Heung-Min Son i Georges N'Koudou. Od 46. minute za Barcelonu je debitirao Brazilac Malcom, najnovije pojačanje pristiglo iz Bordeauxa.

Juventus je u Newarku pobijedio Benficu 4:2 na jedanaesterce, u regularnom dijelu bilo je 1:1. Benfica je povela golom Alexa Grimalda, a izjednačio je Luca Clemenza. Nešto ranije Arsenal je u Singapuru pobijedio PSG s 5:1.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider