Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"najbolje što se dogodilo nogometu"

Arsenal deklasirao PSG, a nakon utakmice svi su govorili o samo jednom čovjeku!

Nogometaši Arsenala deklasirali su PSG koji je nastupio s više manje juniorima i s Buffonom na vratima.

Slavlje igrača Arsenala nakon gola PSG-u (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nogometaši Arsenala deklasirali su PSG sa 5:1 u susretu igranom u Singapuru u sklopu International Champions Cupa.

Pogotke za Topnike zabili su Mesut Ozil (13), Alexandre Lacazette (67, 71), Robert Holding (87) i Edward Nketiah (90+4), dok je strijelac za francuski sastav bio Christopher Nkunku (60-11m).

Bila je to mala osveta za novog trenera Arsenala Unaia Emeryja, koji je posljednje dvije sezone vodio PSG, a nakon neuspjeha u Ligi prvaka morao je napustiti Park prinčeva.

Za PSG, kojeg od ove sezone vodi Thomas Tuchel, bio je to drugi poraz na International Champions Cupu nakon što je prošlog tjedan izgubio od Bayerna sa 3:1. Međutim, PSG je i dalje bez svojih najboljih igrača, a protiv Arsenala su nastupila svega četiri seniora.

Nakon pobjede nad PSG-om bilo je puno komentara na društvenim mrežama vezanih za jednog čovjeka, veznog igrača Arsenala. Riječ je o 19-godišnjem Francuzu Matteu Guendouziju, koji je i drugu utakmicu zaredom bio vrlo impresivan.

"Pokušavam ne previše pretjerivati, ali Metteo Guendouzi je nešto najbolje što se dogodilo nogometu", glasio je jedan komentar.

"Guendouzi, kakav talent, kakvo pojačanje. Arsenal zna što radi", stoji u drugom komentaru.

"Ne mogu se sjetiti kada sam posljednji put vidio dečka da ovoliko obećava. Ovo je definitivno jedan od igrača na koje trebamo obratiti pažnju u budućnosti. Čisti talent, čista klasa".

To su samo neki od komentara, a ako pogledate njegove izvedbe protiv Atletico Madrida i PSG-a shvatit ćete zbog čega se ovako velikim riječima razbacuju nogometni fanovi.

Daleko je to još od svjetske klase, ali čini se da ovaj momak ima ono nešto.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider