Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Očito nije uspjelo

Mamić pokušao imitirati Bjelicu: Promašaj koji je Dinamo zamalo skupo stajao

Dinamo je slavio protiv Gorice 3:2 u 8. kolu Prve HNL, no zamalo je prokockao pobjedu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Čestitam svojoj momčadi na pobjedi, žao mi je što nismo potvrdili onaj rezultat iz prvog poluvremena", istaknuo je Dinamov trener Zoran Mamić nakon pobjede u derbiju protiv Gorice s 3:2.

Modri su poveli 2:0 u prvom dijelu pogocima Marija Gavranovića, a onda je Gorica na početku drugog poluvremena šokirala domaćine zabivši dva gola u razmaku od pet minuta. Aktualni prvak ipak se pribrao, do pobjede ga je doveo Gavranović svojim trećim golom na utakmici.

Zoran Mamić na poluvremenu odlučio se eksperimentirati, valjda je bio uvjeren da je utakmica riješena. Umjesto napadača Kastratija uveo je braniča Gvardiola i zaigrao s trojicom stopera u zadnjoj liniji. Gosti su to iskoristili i postigli dva gola dok se Dinamova obrana uštimavala.

gol expired Dinamo teškom mukom srušio žilavu Goricu: Hat-trick Gavranovića divider

Mamić je vjerojatno isprobavao jednu od varijanti za okršaj s Feyenoordom u Europskoj ligi. Mamić je možda namjeravao imitirati Nenada Bjelicu koji je s trojicom u zadnjoj liniji iznenadio Atalantu u Ligi prvaka. Eksperiment očito nije uspio.

Evo kako ga je prokomentirao trener Dinama:

"Nesretno smo primili prvi gol. Moram priznati da sam sad nakon utakmice malo pametniji i moram reći da promjena sustava koju sam napravio ipak nije ono što momčad prihvaća. Iako ta promjena nije utjecala na prvi primljeni gol. Nažalost, nemamo puno ni vremena za trening s obzirom na to da je velik dio momčadi bio na raznim dijelovima svijeta u ovim reprezentativnim akcijama. Nismo imali nijedan zajednički trening. U nedjelju je dan regeneracije, ali srećom, do utakmice protiv Feyenoorda još je pet dana, ipak ćemo naći vremena odraditi dva zajednička treninga", kazao je Mamić, a prenosi službena web stranica Dinama.

Radi li Dalić dobro smjenu generacija i je li Rakitić otišao s gorčinom? Evo što kaže bivši Vatreni koji Ivana dobro poznaje

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Zizou je uzeo baklju i predao je ni više ni manje nego Rafaelu Nadalu.

Napetost raste! 

Više OVDJE -> https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
S broda je glasno odjekivalo "Hrvatska", a na svim sportašima vidio se ponos. ❤🇭🇷

📸: AFP
Poznati stižu na otvaranje. Ovo su superzvijezde najiščekivanijeg filma godine (Wicked), Ariana Grande i Cynthia Erivo.

A vi otvorenje (onaj uglavnom sportski dio) i sve oko njega možete pratiti ovdje:
https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
Danas službeno počinju Olimpijske igre u Parizu, a hrvatska vaterpolska reprezentacija već u nedjelju uskače u bazen kada će svoju olimpijsku avanturu započeti utakmicom protiv starog znanca - Crne Gore. 🤽‍♂️

Barakude su spremne, a mi im želimo puno sreće i još jednu olimpijsku medalju! 🇭🇷❤️

📸: Damir Krajac/CROPIX