Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"to služi na čast ekipi"

Mamić pohvalio momčad, ali i otkrio da nije sve išlo glatko: "Neka nervoza je tinjala..."

Dinamov strateg otkrio je problem Dinama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Zoran Mamić bio je zadovoljan nakon druge pobjede Dinama nad Krasnodarom i prolazom s ukupnih 4:2.

"Čestitke momčadi u prvom redu na zreloj utakmici i zasluženoj pobjedi. Pokazali smo više i zaslužili prolazak. Momčad je odradila sjajan posao", rekao je za Arena Sport.

Kristijan Jakić otkrio je da su akciju sličnu onoj za gol vježbali na treninzima.

"Vježbali smo kontre, s obzirom na prvu utakmicu jer smo imali dosta izlazaka koje nismo iskoristili. Htjeli smo biti kompaktni i blizu jedni drugima, znali smo da su kombinatorni, imamo igrače poput Jakića koji mogu uzeti loptu, uzeli smo i zabili za pobjedu", dodao je.

gol expired Dinamo i Mamić(i) sazreli za veliki rezultat: Modri imaju kralježnicu i moćan kvartet, a za to je zaslužno i vodstvo kluba divider

"Nismo ostavili puno prostora Krasnodaru, danas su imali još manje dobrih situacija. Naučili smo iz prve utakmice i to služi na čast ekipi", pohvalio je svoje momke Dinamov strateg, koji smatra da njegova momčad može biti i bolja.

Može li Dinamo proći u četvrtfinale Europske lige?

Ukupno glasova:

"Imamo još rezerve. igramo na tri kolosijeka, prvenstvo, Europu i kup. Moramo dobro balansirati i planirati, ali kada bi mogli standardizirati momčad, bilo bi to još bolje", rekao je Mamić, koji je pronašao i zamjerku svojoj momčadi.

"Danas smo bili nekako nervozni na terenu i izvan njega u prvom dijelu, iako smo zabili gol. Neka nervoza je tinjala, ali ona druga strana, vjera u momčad i kvaliteta je prevagnula", rekao je. Za ždrijeb nema želja.

"Što nam kuglice i Bog daju. Pipremit ćemo se i odigrati najbolje što možemo", zaključio je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider