Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"možemo bolje"

Mamić se pomirio s razlikom u kvaliteti: "Ne moramo biti previše pametni da bismo to rekli"

Trener Dinama Zoran Mamić nije imao nikakvih zamjerki nakon poraza kod Tottenhama u sklopu Europske lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Dinama Zoran Mamić nije imaš što za prigovoriti svojim igračima nakon poraza kod Tottenhama 2:0 u prvoj utakmici osmine finala Europske lige. 

"Ne trebamo biti previše pametni da kažemo da je to druga dimenzija. Igraju u najjačoj ligi na svijetu. U prvom poluvremenu nam nisu napravili nijednu šansu, a zabili su iz naše neopreznosti. U drugom dijelu su pojačali ritam, imaju kvalitetu, mi nismo iskoristili svoje poluprilike i oni su zasluženo pobijedili 2:0", rekao je Mamić.

Igrači Tottenhama iskoristili su svaku pogrešku obrane zagrebačkog sastava. 

gol expired Ponajbolji igrač Dinama protiv Tottenhama: "Trebali smo igrati ofenzivnije! Moramo izaći s manje respekta" divider

"Zato ti igrači vrijede toliko. Na tom nivou moraš biti maksimalno koncentriran i ne dozvoliti takve greške. Teško je ne pogriješiti 90 minuta i to protiv ovakvog protivnika. Žao mi je da nismo ništa iskoristili, ali dat ćemo sve od sebe u uzvratu da to bude bolje nego danas."

Dinamo u uzvratu mora biti hrabriji i odlučniji prema naprijed ako želi do pozitivnijeg rezultata.

"Vjerujem da možemo biti bolji. Bilo je prostora da budemo bolji i to moramo iskoristiti u drugoj utakmici. Moramo biti na višem nivou nego danas, ali ne trebamo zaboraviti da je Tottenham sjajna momčadi. Neće biti lako ali dat ćemo sve od sebe."

Uzvrat se igra za tjedan dana na Maksimiru. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider