Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
istaknuo problem

Ponajbolji igrač Dinama protiv Tottenhama: "Trebali smo igrati ofenzivnije! Moramo izaći s manje respekta"

Mladi hrvatski reprezentativac igrao je bez respekta prema zvijezdama Spursa. Upravo to je pristup koji treba Dinamu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luka Ivanušec bio je ponajbolji igrač Dinama u porazu od Tottenhama 2:0. Mladi Varaždinac nije pokazao puno respekta prema zvijezdama Tottenhama, a nakon utakmice istaknuo je da je baš toga falilo Dinamo.

"Znali smo da su oni top-ekipa. Mislim da smo se previše bazirali na fazu obrane, da smo trebali igrati ofenzivnije i biti opasniji. Ništa, pripremit ćemo se za uzvrat", rekao je za Arenu Sport.

"Dosta je fizički teško jer moraš puno igrati obranu, a onda je teško istrčati kontre. S te strane, bilo je dosta iscrpljujuće", rekao je.

"Moramo izaći s manje respekta. Moramo ih napasti i pokušati ih stisnuti, a ne im dati posjed", otkrio je tajnu eventualnog preokreta.

gol expired Tottenham pobijedio Dinamo nakon dvije neoprezne reakcije u obrani i malo nesreće: Pred Modrima je težak zadatak divider

Na drugom krilu igrao je Mislav Oršić, koji nije bio na svojoj razini.

"Teško je sada dati neku dublju analizu. Bilo je teško, držali su posjed, mi smo se orijentirali na kontre i polukontre. Još je bilo dobro u prvom poluvremenu, ali nismo ozbiljnije ugrozili gol. Moramo se pripremiti za uzvrat pa ćemo vidjeti", rekao je.

"Bilo je stvarno teško. Dobro su zatvarili i Petka, nije mogao spuštati lopte kako inače radi, dobro su držali posjed i nije lako onda trčati kontre", složio se s Ivanušecom.

"Taj posjed su stvarno dobro držali i onda je teško iz toga izlaziti. još u prvom poluvremenu ok, ali u drugom smo pali", zaključio je.

Ima li Dinamo šanse za preokret?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider