Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Procurila poruka

Mamić ipak nije odustao od Dinama: Poslušajte kako nudi platiti svima koji se žele učlaniti

Za 10 dana trebala bi se održati sudbonosna Skupština za Dinamo.

Zdravko Mamić (Foto: Duje Klarić/Cropix)

U četvrtak, 9. ožujka, održat će se Skupština Dinama koja bi umnogome trebala odrediti budućnost kluba iz Maksimirske 128.

U borbi za prevlast su struja koja je naklonjena Zdravku Mamiću i oni koji su oko Mirka Barišića, u struji u kojoj je i Krešimir Antolić, koji bi prema posljednjim informacijama ipak trebao ustuknuti.

Mamić je nedavno u nekoliko navrata, između ostalog i za Dnevnik Nove TV, poručio kako se potpuno povlači iz te utrke, kako diže ruke od Dinama i više se ne misli uključivati ni u kakav rad u klubu i oko njega.

Međutim, sada je procurila audiosnimka koju je objavio Jutarnji list i u kojoj se može čuti kako se Mamić organizira i mobilizira ljude uoči nadolazeće Skupštine. Kvaka je u tome što će, prema Dinamovu Statutu, osam povjerenika koji učlane najviše navijača imati pravo sudjelovanja i glasovanja na Skupštini.

Evo što je sve Mamić rekao:

Mamić ipak nije odustao od borbe za prevlast u Dinamu: Poslušajte kako poziva na učlanjenje u klub

Dragi moji prijatelji i dragi moji dinamovci, evo prvi put se uključujem u rad ove naše grupe. Ne mogu više ovo gledati sa strane, moram se aktivirati, ipak sam to dužan našem Dinamu i svima vama. Konkretno, molim vas da prestanemo ili smanjimo komunikaciju koja nema nikakve koristi i koja nije dovoljno efikasna, nego se konkretno organizirajmo na prikupljanju članova, svaki od nas, da bi najmanje četiri naša prva povjerenika, a onda i petoga da dodamo, da vidimo tko je taj peti tko je naš, da uđu u Skupštinu. Svaki drugi scenarij bi bio dokaz da smo potpuno nesposobni.

Što treba napraviti? Krenite sve svoje bližnje, susjede, rođake, prijatelje, diljem Hrvatske, gdje god ih imate, pošaljite im listu što sve treba napraviti da bi postali članovi Dinama. Pošaljite im ono jedan, dva, tri, četiri, ljudi to neka ispune, recite im da će biti učlanjeni, da će dobiti člansku iskaznicu i da neće trebati platiti članarinu. Članarinu ćemo platiti mi iz našeg fonda, a taj fond ću osigurati.

Prema tome, vi ako ćete dati svoj doprinos i platiti za neke ljude, to je dobrodošlo, ali nemate brige, ono što ne možete napraviti, napravit ću ja. Ali dajte se pokrenite, ako nismo u stanju skupiti dvije ili tri tisuće članova, onda smo nesposobni. Idemo skupljati, primati podatke na mail i WhatsApp.

Onda ćemo ih u datom trenutku tamo od ponedjeljka pa nadalje upisivati onim povjerenicima kojima će biti potrebno, od jedan do pet. Ja mislim da trebamo ići na pet, četiri su nam visoko, a petog bi još dodali i gurnut ćemo sve do njega.

Evo to je moj zasad doprinos. Slijedim vas, pratim vas, ovu bitku moramo dobiti po cijenu života, ali s konkretnim radnjama. Onako kako je to rekao moj ratnik i prijatelj Štef Kezerić - ajmo biti konkretni i suvisli. Pusa svima zasada.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Pozdravio je okupljene na isti način kao Cristiano na svom predstavljanju, a u svoju epizodu (baš kao i Cristiano) kreće s devetkom na leđima! ✅
Svakako treba istaknuti da je Olmić bio taj X-Faktor za fenomenalne Španjolce... 🥇👏
Kao izbornik ih je doveo do dva srebra na Europskim prvenstvima i polufinala u Rusiji gdje su ispali od Vatrenih. ⚽🥈🥈🤝
Ostala su 22. veličanstvena u finalu Golmanije! ⚽🤝

Crtu ćemo povući ispod magične granice od 70 bodova, a to znači da će u veliko finale ukupno 22 natjecatelja. Svi natjecatelji iznad 20. mjesta ušli su u finale, zaključno s igračem „Valent65“, koji ima 70 osvojenih bodova. Ukupno će u finalu biti 22 natjecatelja jer pojedini igrači dijele mjesta u Top 20. ✅

Više na linku u storyju i na našem portalu. 📲