Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Povratak kapetana

Makedonci tvrde da je Dinamo na pragu velikog transfera: Vraća se Arijan Ademi

Bivši kapetan Arijan Ademi se po svemu sudeći vraća na Maksimir.

Arijan Ademi (Foto: Ronald Gorsic / CROPIX)

Dinamo je na pragu potpisa velikog pojačanja. Nakon samo pet mjeseci izbivanja na Maksimir se vraća bivši kapetan Arijan Ademi!

Iskusni veznjak trenutno se nalazi na okupljanju makedonske reprezentacije koju čekaju ogledi protiv Italije i Malte u sklopu kvalifikacija za Euro 2024., no već sutra trebao bi se zaputiti prema Zagrebu i staviti potpis na ugovor s Modrima, piše makedonska Ekipa.

Nakon što riješi administrativne probleme oko novog klupskog angažmana, ponovno bi se trebao priključiti reprezentaciji. Ademi se odazvao pozivu izbornika, makar je zaradio ozljedu potkoljenice lijeve noge, tvrdi makedonski portal.

VAR Osijek VIDEO Pojavila se snimka iz drugog kuta: Vidi li se sada jasnije je li bio penal za Dinamo? divider

"Odluka je donesena u dogovoru s izbornikom Blagojom Milevskim. Izbornik se nada će Ademi biti na raspolaganju za nastup protiv Italije, odnosno da ga ozljeda neće spriječiti da pruži svoj doprinos u utakmici protiv europskog prvaka Italije i susretu s Maltom", poručili su iz makedonskog Saveza.

Ademi ima ugovor s Beijing Guanom do ljeta 2025. godine, no Dinamo je navodno uspio sve dogovoriti s kineskim klubom za odštetu u visini od milijun eura. 

U svakom slučaju pričekajmo službenu potvrdu, no prema najavama iz Makedonije na to ne bismo trebali dugo čekati...

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider