Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Navijači skrenuli pozornost

Majica najboljeg hrvatskog tenisača izazvala pažnju na turniru u Velikoj Britaniji

Marin Čilić na turniru u Queensu ušao je u četvrtfinale, ali više pozornosti od tog rezultata izazvala je njegova majica.

Marin Čilić (Foto: Afp)

Prvi hrvatski reket Marin Čilić prebacio se na travnatu sezonu poslije velikog uspjeha u Roland Garrosu i nastavlja igrati u sjajnoj formi i u Queen'su.

Pobijedivši kazahstanskog tenisača Aleksandera Bublika u dva seta plasirao se među najboljih osam na turniru u Qeen's Clubu deveti put u svojoj karijeri, međutim njegove rezultate zasjenila je majica koju je nosio.

Marin Čilić Sjajni Marin Čilić u četvrtfinalu Londona, deveti put u karijeri među osam na travi Queen's Cluba divider

Majica podsjeća na rusku zastavu

Čilić je nastupio u majici koja je imala bijelu, plavu i crvenu na sebi, što je mnoge fanove podsjetilo na boje ruske zastave. Rusija je zbog rata s Ukrajinom na crnoj listi u Velikoj Britaniji, a njihovim i bjeloruskim tenisačima zabranjeno je nastupati na Otoku. Nema ih na ovom turniru, a neće ih biti ni u Wimbledonu.

Za plasman u finale Queensa Marin će igrati protiv finskog tenisača Emila Ruusuvuorija, prođe li borit će se za svoj treći naslov na ovom turniru, prvi je osvojio 2012. godine, a drugi prije četiri godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider