Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Loša vijest za dinamovce

Španjolci nakon Realova slavlja u El Clasicu plasirali ekskluzivu: "Modrić želi još jednu godinu u Madridu"

Luka Modrić ima ugovor s Real Madridom do 30. lipnja ove godine.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Dan nakon pobjede Real Madrida nad Barcelonom u El Clasicu madridski As objavio je tekst vezan za budućnost Luke Modrića.

Naslov teksta glasi "Modrić se ne predaje".

Ovaj medij, koji je inače blizak Realu, piše o Modrićevoj želji za ostankom u Kraljevskom klubu još jednu sezonu.

"Hrvat odbija preuzeti epizodnu ulogu i svojim igrama u Manchesteru i El Clasicu traži još jednu godinu dana. Ne želi da mu ovo bude zadnja sezona. Prije 14 mjeseci Luka je izgovorio rečenicu 'želim nastaviti jer to zaslužujem, a ne zato što mi je poklonjeno' i ta rečenica ostaje na snazi. Protiv Barcelone je ne samo zaokružio utakmicu nego i cijeli jedan čarobni tjedan. U pet dana zadarski genijalac iznio je svoje zasluge, ako su uopće potrebne, za potpis novog ugovora kakav Luka želi", piše As i nastavlja sa žestokim agitiranjem za Modrićev ostanak u Realu.

"Sve se promijenilo u tjedan dana"

"Ancelotti je u smeće bacio sve predrasude koje je nosio tijekom sezone i zašto je izbjegavao staviti Kroosa i Modrića u prvih 11. Uoči El Clasica govorio je da Modrić nikada neće prihvatiti ulogu sporednog igrača, a Luka s 38 godina na leđima pokazuje da ne odustaje, imao je nedoživljenih situacija u ovoj sezoni. Cijela perspektiva o Modriću se promijenila posljednjih dana, prešao je put od toga da je bio starter na samo dvije od 11 posljednjih utakmica do toga da je sad startao na dvije od tri", pišu Španjolci i zaključuju:

"S 1857 minuta Modrić je 13. igrač ove sezone u Realu, ali on ne odustaje i odlučan je u namjeri da do posljednje utakmice pokaže da svojim igrama može zaraditi još jednu godinu ugovora kao igrač s najdugovječnijim stažem u povijesti slavnog Real Madrida."

Sve ovo loša je vijest za navijače zagrebačkog Dinama. Nedavno izabrani predsjednik Velimir Zajec pokrenuo je kampanju povratka Modrića u Dinamo, navijači su počeli sanjati da će opet moći vidjeti Luku u dresu Modrih, međutim iz Madrida je stigla vijest koja će njihova nadanja ohladiti.

Gdje će Modrić igrati sljedeće sezone?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider