Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Završio na naslovnici

Madriđanima prekipjelo: Srpski napadač razljutio navijače Reala i doživio najveće poniženje

Luka Jović nalazi se na izlaznim vratima Santiago Bernabeua…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Madriđanima je prekipjelo! Srpski napadač Luka Jović nalazi se na izlaznim vratima Santiago Bernabeua. Real ga je definitivno prekrižio i stavio na listu za odstrel, tvrdi madridska Marca.

Madriđani čekaju najbolju ponudu, no teško će povratiti uloženo u Jovića, koji je prošlog ljeta došao iz frankfurtskog Eintrachta, gdje je igrao jako dobro. Platili su ga čak 60 milijuna eura, a on je u 25 nastupa i 770 odigranih minuta postigao tek dva gola.

gol expired Bilić će neočekivano dobiti priliku za trofej? Ako se sve poklopi, čeka ga spektakl s Liverpoolom na Wembleyju divider

Jović je podbacio na travnjaku, ni izbliza nije ispunio očekivanja, a uz to je zadavao goleme muke Kraljevima i izvan terena. Marca ističe da se Srbin ponašao neodgovorno, najblaže rečeno. U nekoliko navrata zaprepastio je španjolsku javnost.

Jović je naposljetku završio na naslovnici Marce s apelom: "Jović na prodaju!" Pojedini srpski mediji tvrde da je to zapravo najveće poniženje koje je doživio u Realu. A bilo je toga podosta.

„Izgleda hladan i rezerviran. Balkanski karakter nije mu pomogao integrirati se u novu sredinu. Na početku sezone imao je šansi, ali one su kopnjele kako je vrijeme odmicalo i pojavljivali se novi problemi. Kada je i dobio šansu, slabo je reagirao. Triput je startao od prve minute na početku prvenstva, čemu treba dodati i dva nastupa u Superkupu zbog izostanka Benzeme. To su njegovi zvjezdani trenuci, ali popraćeni su blijedom igrom i samo jednim golom“, piše Marca i dodaje da je Jović svojim ponašanjem posljednjih mjeseci razočarao čelnike i navijače Reala.

gol expired Incident u Španjolskoj: Sudac razbjesnio domaćina, policija morala razdvajati igrače divider

„Igrač Reala mora biti primjer i uzor, a on je bio daleko od toga. Jović je otišao u Srbiju u jeku krize. Tamo ga je čak prozvao i predsjednik Srbije. Vratio se ozlijeđen, pa je sudjelovao na roštilju s Maksimovićem (Getafe) i Šaponjićem (Atletico) kršeći protokol La Lige, ali ne i pravila faze u kojoj se Real nalazio u to vrijeme, a priču ke završio posjetom prijatelju koji je poslije bio pozitivan na COVID-19. Srbin se ponio ispravno i obavijestio liječničku službu kluba te je zbog toga morao u samoizolaciju.“

Iako se već mjesecima spekulira da bi se Real rado riješio Jovića, čini se da je Madriđanima tek sada prekipjelo. Kada se prije nekoliko tjedana vratio i z Srbije u Madrid ozlijeđen, Zinedine Zidane izjavio je da i dalje vjeruje u Jovića i da mu namjerava pružiti novu šansu.

gol expired Senzacija na Maksimiru: Matjaž Kek postaje novi trener Dinama? divider

Realov plan bio je da Jović zamijeni Karima Benzemu. Međutim, realnost je nešto drugo; Francuz ostaje glavni napadač i stup Zidaneove momčadi, a Jović sigurnim korakom korača prema izlaznim vratima Santiago Bernabeua.

„Od Jovića se očekivalo puno, a dao je malo. Prodaja je realnost“, zaključuje Marca.

U Realu se igra pod velikim pritiskom, a relativno neiskusni napadač (22) očito to nije u stanju izdržati u ovom trenutku. Čini se da bi i za Jovića bilo najbolje da potraži novu sredinu. Treba mu klub u kojem će konstantno igrati i gdje neće biti sputan golemim očekivanjima.  

  

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider