Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
BORBA ZA PREOSTALA DVA MJESTA

Mađari pred vratima raja na domaćem terenu love Final Four, Portugal dočekuje Španjolce

Preostala dva mjesta na Final fouru Lige nacija dobit će se izravnim međusobnim utakmicama kandidata.

Reprezentacija Mađarske (Foto: Afp)

Dva su još mjesta preostala na Final fouru Lige nacija, gdje su svoje mjesto osigurale reprezentacije Hrvatske i Nizozemske. Ona će pripasti pobjednicima skupina 2 i 3, gdje je još uvijek otvoreno, odnosno preostale su dvije izravne bitke.

 

Najbolji trenuci utakmice Austrije i Hrvatske

Prva će biti odlučena večeras i to u skupini 3, gdje Mađari imaju priliku napraviti najveće iznenađenje u dosadašnjoj povijesti ovog natjecanja. Nakon što su se našli u skupini s Njemačkom, Engleskom i Italijom, naše susjede većina je unaprijed otpisali uz stav kako će im svaki bod biti premija, a u njima se očito probudio inat.

Mađarska je sve pozitivno šokirala

Mađari posljednju utakmicu dočekaju kao lideri skupine, s dva boda više od Italije, koju će večeras ugostiti. Ukratko, sve osim poraza odvodi Mađare na Final four, za čije domaćinstvo bi odmah postali ozbiljni kandidati. Talijani će morati loviti pobjedu, koja bi prvacima Europe donijela drugi Final four u nizu, nakon što su prošlom bili i domaćini.

Drugi susret ove skupine igraju Engleska, koja je već ispala u niži rang i njihov povijesno veliki rival Njemačka.

Standings provided by SofaScore

Portugal ima sve u svojim rukama

Posljednji sudionik završnice dobit će se sutra iz skupine 2 i to kroz gotovo istu situaciju kao u skupini 3. Tamo je lider reprezentacija Portugala, s dva boda više od Španjolaca.

Oni također igraju međusobni susret kojem će domaćin biti Portugal, što bi značilo da će bodom izboriti završnicu natjecanja koje su u prvom izdanju osvojili, kad su završnicu i ugostili.

Susret za ostanak u elitnom rangu odigrat će Švicarska i Češka. Švicarci imaju dva boda više te su domaćini pa je i njima za ostanak dovoljno sve osim poraza.

Standings provided by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider