Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uh, kakav projektil

Ma kakav Ibrahimović: Fantastičnom golčinom nadmašio Zlatanov prvijenac u L.A.-u

Njemački je drugoligaški igrač privukao pozornost na sebe kada je u mrežu poslao pravu bombu u stilu sada već kultnog prvijenca Zlatana Ibrahimovića za L.A. Galaxy

Gol Johna Verhoeka (Foto: Screenshot) (Foto: Screenshot)

Zlatan Ibrahimović već je u prvoj utakmici za svoj L.A. Galaxy priredio pravi show. Svoju je novu momčad predvodio do velikog preokreta koji je počeo golčinom za izjednačenje u 77. minuti.

Ibrahimović je primijetio da je vratar izašao s gola i iz prve pogodio sjajnim lobom; kasnije je izjavio da je htio sačuvati snagu, pa je radije odmah opalio. Gol je vrlo brzo obišao svijet, a uskoro se pojavila i njegova kopija.

Autor jednog od golova godine je John Verhoek, malo poznati igrač njemačkog drugoligaša Heidenheima. On je na utakmici protiv Nürnberga u 28. minuti opalio s više od 30 metara, a njegov je projektil odsjeo u samim rašljama šokiranog vratara.

Ovaj je gol iz očiglednih razloga mnoge podsjetio na Zlatanovu majstoriju. Nažalost po Hedenheim, ovaj im gol nije puno pomogao: izgubili su utakmicu s 3:2 i nalaze se na 16. mjestu koje vodi u doigravanje na ostanak.

Zanimljivo, ovo je već drugi put u kratkom roku da niželigaški igrač ''kopira'' golove nogometnih superzvijezda: prije ovoga nogometaš Orašja Antonio Vidović izveo je škarice kakvih se ne bi posramio ni Cristiano Ronaldo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider