Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zamolio je publiku

Predsjednik Hajduka poslao jaku poruku svim navijačima nakon kazne UEFA-e

Lukša Jakobušić se oglasio povodom kazne UEFA-e.

Lukša Jakobušić (Foto: Facebook/Screenshot)

Europska nogometna federacija (UEFA) kaznila je Hajduk s 23.000 eura i zatvaranjem sektora s ukupno najmanje 3000 sjedećih mjesta za utakmicu s Villarrealom.

Nekoliko sati nakon neugodne kazne za Hajduk oglasio se i predsjednik kluba, Lukša Jakobušić.

Predsjednik Bijelih traži pomoć navijača kako idući put ne bi došlo do nove kazne.

gol expired UEFA kaznila Hajduk: Protiv Villarreala se zatvara dio Poljuda, stadion neće moći biti pun! divider

''Kraj prošle sezone obilježilo je zajedništvo, vjerovanje i fokus. Sve to donijelo nam je uspjeh. Trofej. Početkom ove sezone nastavili smo s uspjesima, nema tog rekorda kojeg nismo oborili, to je najveća snaga, snaga Kluba i ono po čemu smo posebni. Naše utakmice su mjesto emocije za cijelu obitelj, pokažimo našoj djeci i svima onima koji posjećuju naše utakmice kako se voli Klub bez vrijeđanja.

Razumijem nezadovoljstvo nekim odlukama, odnosno događanjima na terenu, međutim to ne znači da je način iskazivanja tog nezadovoljstva, koje smo vidjeli na zadnjoj domaćoj utakmici, prihvatljiv. Mi smo Hrvati i Europljani, ako želimo da Hajduk igra u Europi i da se europske utakmice igraju u Splitu, pokažimo svima da smo strastvena, ali i kulturna sportska sredina.

Ne dozvolimo da naš Klub ima negativnu percepciju u Europi. Suzdržimo se od govora mržnje, rasnih i bilo kakvih drugih oblika diskriminacije i nasilja. I to ne samo na europskim utakmicama. Potrebno nam je zajedništvo, vjerovanje i fokus na ovom našem europskom putu, ali i u borbi za trofeje u domaćim natjecanjima. Koliko vama treba Hajduk, toliko i Hajduk treba vas'', rekao je Lukša Jakobušić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider