Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tek mu je 17

VIDEO Luka Vušković briljira u novom klubu: U drugom nastupu stigao do prvijenca, pridružio mu se i Frigan!

Luka Vušković je zabio pogodak za Westerlo u svom drugom nastupu.

Luka Vušković (Foto: Profimedia)

Luka Vušković ne prestaje oduševljavati nogometnu javnost. U svom tek drugom službenom nastupu zabio je prvijenac za Westerlo u 2. kolu belgijskog prvenstva.

Igrala se 36. minuta susreta kad je Vušković glavom pospremio loptu u mrežu za povećanje vodstva u gostima kod Mechelena (0:2). Nažalost, Vušković je zbog ozljede ostao u svlačionici na pauzi.

Na kraju je završilo 4:2 za goste, a konačni rezultat postavio je Matija Frigan u 95. minuti! Bivši igrač Rijeke ušao je u igru u 72. minuti te na kraju potvrdio slavlje.

Prije gotovo godinu dana dogovoren je transfer iz Hajduka u Tottenham za ukupno 13,8 milijuna eura, no kako za engleski klub ne može zaigrati prije 18. godine dogovoreno je da će dvije iduće sezone provesti na posudbi.

Šest mjeseci je odradio na posudbi u poljskom Radomiaku, a onda je došlo vrijeme za stepenicu više. Kao novo odredište odabran je belgijski Westerlo u kojem se Vušković vrlo brzo izborio za mjesto u udarnom sastavu.

Šest mjeseci je odradio na posudbi u poljskom Radomiaku, tamo je zabio tri pogotka i jednom asistirao u 14 nastupa, a onda je došlo vrijeme za stepenicu više.

Za novo odredište odabran je belgijski Westerlo, gdje se vrlo brzo izborio za mjesto u udarnom sastavu, a onda u drugom ligaškom nastupu zabio svoj prvi pogodak kao branič.

Pogodak Luke Vuškovića možete vidjeti OVDJE.

Ivica Tucak Tucak poludio na srpskog suca: "Šu*ak jedan, za što mi radimo tri godine, mamu ti je*em bezobraznu!" divider

Anthony Ammirati VIDEO Internet bruji o francuskom olimpijcu: Ostao bez finala u Parizu zbog - međunožja divider

 

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Što kažete na prvih 45 minuta? 

UŽIVO ----> https://bit.ly/4dRbq2d
Velika pogreška domaćeg stopera, gosti vode ----> https://bit.ly/4dRbq2d
Kako će završiti na Poljudu? 

Utakmicu pratite na ----> https://bit.ly/4dvNgKk
Prognoza rezultata?