Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
JOŠ JEDNA DOBRA PARTIJA

Luka Sučić nakon pobjede Red Bulla: "Na Maksimir idemo tražiti pobjedu"

Jedan Hrvat danas je ipak slavio, a to je Luka Sučić, ponovno ponajbolji igrač u redovima Red Bulla.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Još jednom sjajno je dirigirao Luka Sučić veznim redom svoje momčadi, koja je došla do prve ovosezonske pobjede u Ligi prvaka. Nekoliko puta je individualnim akcijama pokazao koliko može biti dobar te je svakako ugradio svoj bitan doprinos u osvajanje tri boda.

Mladi hrvatski reprezentativac nedugo nakon susreta stao je i pred kamere HRT-a, gdje je otkrio svoje dojmove susreta.

Sučić ne dvoji da je pobjeda zaslužena

"Teška utakmica protiv vrlo dobrog protivnika, ali mislim da smo zaslužili pobjedu. Dinamo je posljednje minute susreta dobro pritiskao preko bokova, ali izdržali smo i zasluženo pobijediti", rekao je Sučić, otkrivši da je Dinamo bio onakav kakvog su očekivali:

"Nisu nas iznenadili. Znali smo da su dobra momčad prepuna odličnih igrača."

gol expired Dino Perić vjeruje u prolaz: ''Imamo još dvije utakmice na Maksimiru, tamo su padale velike momčadi'' divider

Oni svoju igru nisu prilagođavali, igrali su onako kako igraju uvijek, agresivno, s vrlo visokim presingom koji će svakoj momčadi pružiti probleme u organizaciji igre.

Presing je zapravo DNK Red Bulla

"Mi takav presing igramo dugi niz godina. Ne mijenjamo taktiku. Drugo poluvrijeme ove utakmice ono je gdje smo bili bolji i na temelju čega smo zasluženo pobijedili", još je jednom potvrdio kako vjeruje da su tri boda otišla u prave ruke.

Za kraj je najavio susret na Maksimiru, gdje je svakom Hrvatu uvijek drago doći, neovisno o prilici i momčadi za koju će nastupati.

gol expired Luka Ivanušec: "Nije lako igrati protiv ovakvog presinga, ali moramo žaliti za našim prilikama" divider

"Čeka nas uzvrat i sigurno još teža utakmica nego što je bila ova. Navijači u Zagrebu su odlični, atmosfera je stvarno top, ali mi i tamo idemo tražiti pobjedu", potvrdio je Sučić namjere da ovu skupinu završe na jednom od prva dva mjesta. 

Pobjedom u Zagrebu tome bi došli jako blizu, no imat će protiv sebe svakako izuzetno motiviranog protivnika.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider