Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hrvatski čarobnjak

Luka Modrić završio na naslovnici poznatog lista: Imaju samo jednu poruku za Real

Hrvatski kapetan Luka Modrić oduševio je nogometnu javnost igrom u Ligi prvaka.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Još uvijek pristižu reakcije na sjajnu predstavu hrvatskog kapetana Luke Modrića u pobjedi na Anfieldu. Senzacionalnim preokretom nogometaši Real Madrida srušili su Liverpool (2:5) i došli korak bliže prolazu u četvrtfinale Lige prvaka.

Kapetan Vatrenih je, s 37 godina na leđima, odigrao čarobnu utakmicu, što su engleski navijači nagradili glasnim ovacijama, a španjolski list Marca naslovnicom na kojoj stoji znakovita rečenica:

"Modrić samo što nije potpisao ugovor".

Zdravko Mamić na čuvenoj Skupštini HNS-a 2010. Stigao poziv koji će odrediti sudbinu Dinama: "Nećeš, razbojniče" bit će kamilica, evo što se sprema divider

Naravno, španjolski se mediji ponajviše bave Modrićevim ugovorom koji istječe na kraju aktualne sezone, iako je ušao u ozbiljne igračke godine, i dalje pokazuje da zaslužuje igrati na elitnoj razini europskog nogometa:

"Hrvat stalno dokazuje da je zaslužio novi ugovor. Njegova predstava na Anfieldu jasan je znak da mu je ovdje mjesto i dalje. Ne želi da mu se pokloni novi ugovor, no zaslužio ga je svojim igrama", stoji na naslovnici poznatog španjolskog lista.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider