Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
živi nogomet

Modrić otkrio Španjolcima tajnu dugovječnosti: "Prvo doručkujem u klubu, a onda..."

Luka Modrić je otkrio od čega se sastoji njegov dan.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Luka Modrić je u petak proslavio svoj 37. rođendan, a ni ne pomišlja o mirovini. I dalje osvaja trofeje, zabija majstorske golove, a nezaustavljiv je na terenu.

Pred Modrićem su važni izazovi s Realom, a onda stižu utakmice Lige nacija i ono glavno – Svjetsko prvenstvo u nogometu.

Ni najvećim stručnjacima baš nije jasno kako Modrić ovako dobro igra s 37 godina, no Modrić je igrač koji živi nogomet, 24 sata dnevno. Za Real Madrid je TV otkrio od čega se sastoji njegov dan.

Nate Diaz VIDEO Nate Diaz završio Tonyja Fergusona potezom koji ga je proslavio i oprostio se od UFC-a divider

"Stalno me pitaju koja je moja tajna, ali ne znam što reći Živim nogomet skoro 24 sata na dan, to je bitno. Obožavam nogomet i uživam u svojoj profesiji više nego ikada prije jer znam da sam u kompliciranim godinama za nogometaša. Nikada ne znate koliko možete trajati na ovom nivou u ovom klubu gdje su najveći mogući zahtjevi. Pokušavam uživati u treninzima i utakmicama. Sve to mi pomaže da se dobro osjećam u ovim godinama'', rekao je Modrić pa dodao:

"Stižem u klub sat i 15 minuta ranije skoro svakog dana i doručkujem ovdje. Odradim sve sa fizioterapeutima u teretani kako bih na trening došao već zagrijan. Onda odradim trening pa nakon toga, ovisno o tome kako se osjećam, ostanem ovdje raditi sa fizioterapeutima. Radim što god je potrebno."

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider