Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kapetan kapetanski

VIDEO Pogledajte kako je Luka doveo u red svojeg suigrača: "Papa Modrić"

Eder Militao malo se "zaigrao" s Angelom Correom, ali Luka Modrić brzo ga je doveo u red.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Nogometaši Real Madrida izbacili su gradskog rivala Atletica i plasirali se u polufinale Kupa kralja (3:1) poslije produžetaka, a mnogi navijači skrenuli su pozornost na detalj koji se dogodio po završetku regularnog vremena.

De Paul, Modrić i Griezmann Real u produžetku srušio Atletico: Modrić asistirao, Rodrygo zabio fantastičan gol divider

Naime, dok su igrači obje momčadi hvatali zraka u pauzi od igre, stoper Kraljevskog kluba Eder Militao otišao je do suparničkog igrača Angela Correje i počeli su nešto pričati, no vjerojatno nije bilo u pitanju ništa prijateljski jer su on i Militao rivali na svim razinama, klupskoj i reprezentativnoj.

Papa Modrić

To je primijetio Luka Modrić, koji se ponio kao pravi veteran, zapravo kapetanski. Prišao je svojem suigraču s leđa, povukao ga za dres te ga vratio u red.

Transparent navijača Atletica Morbidna poruka zaprepastila Španjolce: Gradski rivali objesili lutku u dresu Realove zvijezde divider

"Što je uopće imao pričati sa suparnicima u to vrijeme?" zapitao se jedan navijač.

"Papa Modrić", napisao je drugi.

Ovaj drugi nije mogao bolje sažeti Modrićev potez, dok se Militao nepotrebno trošio na prepirku sa suparnicima, Luka ga je psihički stabilizirao za najvažniji dio utakmice, u kojem je Kraljevski klub uspio slomiti svoje suparnike te na koncu slaviti.

Taj detalj pogledajte OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider