Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Koliko je težak Luka

Procijenili Modrićevo bogatstvo: Potrošio je 12 milijuna dolara na vilu, ima "stakleni" vinski podrum i dječju sobu za penjanje

Bogatstvo Luke Modrića procijenjuje se na 75 milijuna dolara.

Luka Modrić (Foto: Instagram)

Internetska stranica koja prati živote bogataša "Celebrity Net Worth“ objavila je kako je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i veznjak Real Madrida Luka Modrić ukupno težak oko 75 milijuna dolara.

"Luka Modrić je jedan od najboljih veznjaka u nogometu danas i općenito najbolji hrvatski nogometaš u povijesti“, opisuje život i djelo hrvatskog kapetana poznata stranica.

Luka Modrić na treningu Reala VIDEO Ovako je Modrić najavio El Clasico: Pogledajte potez velemajstora divider

Kupio vilu u Madridu za 12 milijuna dolara

Na njegovom profilu detaljno je opisana njegova karijera i nogometni put, a u rubrici „osobno“ navedeno je kako mu je jedno od najvećih ulaganja dosad bila kupnja kuće u Madridu 2019. godine koju je platio, procjenjuje se, 12 milijuna dolara.

"Kuća je smještena na parceli od 10 tisuća kvadrata. Sama kuća ima oko 2700 kvadrata, ima devet spavaćih soba, kućno kino sa 18 sjedala i vinski podrum cijeli u staklu. Posvetio je cijelu jednu sobu za svoju djecu u kojoj je umjetna stijena za penjanje. Ispred kuće je garaža u koju stane do deset automobila, dok u dvorištu još ima vrt, bazen i nekoliko sportskih terena“, stoji u opisu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider