Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
La Liga poziva na otpor

Modrić će biti spreman za polufinale Lige prvaka, ali Real muče druge brige

Luka Modrić vraća se u sastav nakon ozljede i konkurira za subotnju utakmicu između Reala i Betisa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić oporavio se od ozljede leđa, pa je u petak normalno trenirao sa suigračima iz madridskog Reala.

35-godišnji hrvatski vezni igrač, propustio je u srijedu gostovanje u Cádizu jer ga je dan prije "presjeklo" u leđima zbog čega je bio napustio travnjak pomoćnog stadiona.

No, trebao bi biti u konkurenciji za subotnju utakmicu protiv Betisa i polufinalni susret Lige prvaka protiv Chelseaja.

"Luka će sutra biti u momčadi. Njegov povratak je dobra vijest, a loša je da neće biti Tonija Kroosa. Nakon ozljede se vraća i Eden Hazard", rekao je trener Zinedine Zidane na konferenciji za medije u sportskom kampu Real Madrida.

La liga poziva na otpor prema osnivačima Superlige

Dodajmo kako je organizator španjolskog prvenstva La Liga u četvrtak je održala sastanak 17 klubova prve lige na koji nije pozvala Real Madrid, Barcelonu i Atletico, osnivače Superlige.

gol expired Superliga na koljenima: Sada ih je napustio i glavni financijer divider

Potaknula je ostale španjolske klubove na otpor tom projektu pa su u srijedu neke momčadi izašle na travnjak s natpisima "Zaslužite ga (nastupanje u međunarodnom natjecanju)" i "Nogomet je za navijače".

Oko 51 posto čitatelja sportskih novina Marca smatra da bi uloga Real Madrida u pokretanju Superlige mogla pokreniti negativno raspoloženje i mišljenje prema tom klubu, pokazala je internetska anketa u kojoj je prikupljeno 800.000 glasova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider