Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dobro mu stoji

Jeste li primijetili novi detalj oko ruke Luke Modrića na utakmici protiv Elchea?

Kapetan hrvatske reprezentacije poslije 400 i kusur utakmica za Real konačno je dobio i vrpcu Kraljevskog kluba oko ruke.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić odigrao je više od 400 utakmica za Real Madrid, ali tek ove subote dočekao je veliku čast ponijeti i kapetansku vrpcu Kraljevskog kluba prvi put u svojoj velikoj karijeri.

gol expired Junak Realove pobjede kao lutka na Modrićevom koncu: "Luka mi uvijek govori 'samo trči mali', a ja znam da će lopta doći tamo gdje je potrebno" divider

"Ponosan sam što sam prvi put u karijeri bio kapetan Real Madrida“, objavio je hrvatski maestro na društvenim mrežama poslije današnje pobjede Reala protiv Elchea 2:1 u 11. kolu La Lige.

Modrić je prije četiri dana proslavio veliki jubilej odigravši svoju 400. utakmicu za Real Madrid, a u nedavnom El Clasicu upisao se u povijest najveće svjetske utakmice postavši najstariji nogometaš koji je startao od prve u velikom derbiju u ovom tisućljeću.

gol expired VIDEO Burna reakcija Casemira: Pokušao je nogom udariti Modrića na treningu divider

Inače, utakmicu je s kapetanskom vrpcom oko ruke započeo Marcelo, ali po njegovu izlasku u 66. minuti Carlo Ancelotti naredio je da ju preuzme hrvatski reprezentativac.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider