Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ozljeda hrvatskog kapetana

Upalio se crveni alarm u Madridu: Modrić propušta dvoboj protiv Cadiza

Luka Modrić propušta tek treću utakmicu madridskog Reala ove sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić zbog ozljede leđa, propušta dvoboj protiv Cadiza, javlja španjolska Marca.

Nakon što su kiksali u prvenstvenom dvoboju protiv Getafea osvojivši tek bod, Madriđani imaju nove probleme. Nakon ozljede Kroosa i Valverdea, jučerašnji trening je ranije napustio i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije.

Modrić je osjetio zatezanje u leđima, a prema prvim procjenama sigurno će propustiti prvenstveni susret protiv Cadiza koji je na rasporedu sutra, s početkom u 22 sata.

Posljednju utakmicu propustio prije tri mjeseca

Kako smo već ranije pisali, Modrić je posljednju utakmicu propustio prije tri mjeseca kada su poraženi u kup utakmici protiv Alcoyana. Od tada pa do danas, hrvatski je veznjak odigrao sve utakmice.

gol expired Čeferin upitao odmetnute klubove: ''Gdje biste vi bili da su najbolji od prije 30, 40 godina osnovali Superligu?'' divider

Koliko je 35-godišnji Hrvat važan za igru madridske momčadi, najbolje otkriva podatak da je cijele sezone propustio samo dvije utakmice. A u posljednjih dvadeset utakmica, čak je 19 puta krenuo od prve minute.

S ovim izostankom hrvatskog veznjaka, Zidane će na raspolaganju imati tek dva vezna igrača iz prve momčadi, Casemira i Isca. To znači kako će prvoj momčadi priključiti Blanca i Aribasa koji bi sada trebali zaigrati od prve minute.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider